Έξαλλη η Ελένη Τζώρτζη με τη δίκη του Λιγνάδη: «Εξοργίστηκα! Έχω αγχωθεί σε βαθμό κακουργήματος»

Καταπέλτης ο Φίλιππος Σοφιανός...

Must Read

Διακόπηκε η δική του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο γνωστός δικηγόρος μάλιστα εξαίρεσε και τρεις γυναίκες από τη δίκη, γεγονός το οποίο έκανε έξαλλη την ηθοποιό Ελένη Τζώρτζη.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» εξέφρασε την οργή της, το άγχος της αλλά και την αγωνία της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ήμουν λίγο πιο αισιόδοξη, παρότι ξέρω πως τα πράγματα είναι… στον κόσμο μας. Σήμερα εξοργίστηκα και αγχώθηκα διότι αυτό το αίτημα, το ανήκουστο αίτημα ότι δεν πρέπει να κρίνουν γυναίκες έναν άντρα. Νομίζω ότι ούτε στο Ιράν θα τολμούσαν να το εκφράσουν. Πώς θα δικάσει κάποιος έναν που είναι ίδιος;

Έχω αγχωθεί σε βαθμό κακουργήματος. Ξέρουμε όλοι, το έχουμε διαπιστώσει από την πορεία των πραγμάτων πόσο τον προφύλαξαν, πόσο τον κάλυψαν, πόσο καθυστέρησαν, πόσο δεν βρήκαν τα στοιχεία, πόσο πέταξαν τους υπολογιστές… Εξακολουθεί αυτό το πράγμα να γίνεται και στο δικαστήριο;

Ήλπιζα ότι στο δικαστήριο θα πάψουμε να φοβόμαστε. Οι γυναίκες και τα παιδιά φοβόμαστε. Φοβόμαστε να βρεθούμε με έναν άνθρωπο γιατί δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση… Πρέπει κάτι να υπάρχει, κάποιος να μπορεί να το σταματήσει»

Για τη δίκη του τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου μίλησε και ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος εκφράστηκε έξω από τα δόντια λέγοντας πως: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι απλά ένας κανονικός άνθρωπος, Λιγνάδηδες κυκλοφορούν πάρα πολλοί. Το θέμα είναι ότι ο Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος του συστήματος που διετέλεσε διευθυντής της σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Νομίζω ότι δικάζεται το σύστημα και όχι ο Λιγνάδης. Το θέμα είναι επειδή το σύστημα δικάζει, ο Λιγνάδης θα έχει μια δίκαιη δίκη; Ένα σύστημα δικάζει τον εαυτό του.

Ο Αλέξης Κούγιας ακονίζει τα νύχια του. Είναι έτοιμος να ευτελίσει τον οποιονδήποτε μάρτυρα. Ζητάει και αναβολή κιόλας, θέλει λίγο καιρό ακόμη».

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μετανιώσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, μπορεί να βγει ο Λιγνάδης αθώα περιστερά. Έχω τεράστια αγωνία και αναμονή για την έκβαση της υπόθεσης. Εάν η έκβαση θα είναι στην πλευρά της κάθαρσης, το θέατρο θα είναι πιο καθαρό και υγιές», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This