Ποια 7 χαρακτηριστικά βρίσκουν οι γυναίκες ελκυστικά στους άνδρες

Must Read

Είτε πρόκειται για εξαντλητικές συνεδρίες γυμναστικής, πνευματική φινέτσα ή προσωπικές αγορές, οι περισσότεροι άντρες έχουν μια ατελείωτη αποστολή να φαίνονται πιο ενδιαφέροντες, επιθυμητοί και ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο!

Παρακάτω, βρήκαμε επτά χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά και ενδιαφέροντα στους άνδρες. Ευτυχώς, διαψεύδουν μερικά από τα «σκοτεινά» και όμορφα στερεότυπα που οι άντρες μισούν, αλλά πιστεύουν ότι οι γυναίκες αγαπούν. Αντίθετα, από το γενναιόδωρο πνεύμα μέχρι τη δύναμη της προσβασιμότητας, εδώ είναι μια χούφτα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά που κάθε άντρας πρέπει να στοχεύει να ενσωματώσει…

1. Η δυνατότητα προσέγγισης είναι ελκυστική

Ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα. Φυσικά, οι άντρες με συμμετρικά χαρακτηριστικά, λαξευμένα σαγόνια και υπέροχα μαλλιά θα σκοράρουν πάντα υψηλότερα στα πονταρίσματα της ελκυστικότητας, αλλά αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες τείνουν να ελκύονται περισσότερο από μία πιο προσιτή, μέτρια εμφάνιση, όταν αναζητούν μακροχρόνια σύντροφο. Για τις βραχυπρόθεσμες σχέσεις, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, οι γυναίκες εξακολουθούν να αναζητούν ελκυστικούς άνδρες. Αλλά, αν αναζητούν μια σχέση που θα διαρκέσει, οι απλοί κύριοι έχουν το προβάδισμα.

2. Η ανιδιοτέλεια κερδίζει

Σε μια άλλη χαρούμενη αποκάλυψη, αποδεικνύεται ότι οι περισσότερες γυναίκες εξακολουθούν να επιλέγουν ευγενικούς και διακριτικούς άντρες από τα «κακά αγόρια». Σε μια μελέτη του 2016, με επικεφαλής τα πανεπιστήμια του Worcester και του Sunderland, ζητήθηκε από περισσότερες από 200 γυναίκες να αξιολογήσουν μια ντουζίνα προφίλ διαδικτυακών γνωριμιών και η πλειοψηφία προτίμησε τις αλτρουιστικές επιλογές από τους παραδοσιακά όμορφους, αλλά λιγότερο γενναιόδωρους άνδρες. Είναι λογικό. Ποιος θα ήθελε να είναι με έναν άντρα που είναι ωραίο να τον βλέπεις, αν αυτό είναι εις βάρος οποιασδήποτε ευπρέπειας ή γαλαντοσύνης; Ωστόσο, όπως η «προσέγγιση» παραπάνω, οι γυναίκες που αναζητούν ένα one-night stand θα εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στα βλέμματα έναντι της καλοσύνης — κάτι που είναι καλά νέα για τους μονογαμικούς. αλλά λιγότερο για τους εκκολαπτόμενους playboys.

3. Ένας μεγαλύτερος άντρας είναι και πιο ελκυστικός άντρας

Αρκετές μελέτες έχουν ανακαλύψει ότι οι γυναίκες, οποιασδήποτε γενιάς, τείνουν να προτιμούν τους άνδρες με μερικά χρόνια στη δική τους ηλικία. Ονομάστηκε «The George Clooney Effect» από ερευνητές, αυτή η σκληρή καλωδίωση φέρεται να είναι μια κληρονομιά από την εποχή που ζούσαμε σε σπήλαια, όταν οι ηλικιωμένοι άνδρες θα είχαν περισσότερους πόρους, συνδέσεις και σεβασμό. Το 2010, το Πανεπιστήμιο του Dundee έθεσε αυτή τη θεωρία σε δοκιμασία. 3.770 ετεροφυλόφιλοι ενήλικες συμμετείχαν σε δημοσκόπηση για μια σειρά δεικτών σχέσεων και αποκαλύφθηκε ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούσαν τους ηλικιωμένους άνδρες – ειδικά καθώς οι ίδιες μεγάλωναν και ανέπτυξαν οικονομική ανεξαρτησία.

4. Η προσωπικότητα (και το χιούμορ) μετράει

Μην εκπλήσσεστε. Για γενιές, οι γυναίκες λένε στον άντρα ότι η αίσθηση του χιούμορ όχι μόνο έχει σημασία – αλλά μπορεί ακόμη και να είναι η πιο σημαντική και ελκυστική ιδιότητα που μπορεί να έχει ένας άντρας. Ο Jeffrey Hall, αναπληρωτής καθηγητής Επικοινωνιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, δημοσίευσε μια εργασία στο περιοδικό Evolutionary Psychology, στην οποία περιέγραψε μια μελέτη που στηρίζεται σε μια σειρά από τεστ τύπου ραντεβού στα τυφλά. «Το κοινό γέλιο», έγραψε, «μπορεί να είναι ένας δρόμος προς την ανάπτυξη μιας πιο μακροχρόνιας σχέσης».

5. Δείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας – και πάρτε έναν σκύλο

Υιοθετήστε έναν σκύλο και αμέσως θα φαίνεστε πιο ελκυστικός στο ωραίο φύλο! Είναι ένας δημοφιλής μύθος, αλλά έχουν υπάρξει αρκετές μελέτες που υποστηρίζουν τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει ο καλύτερος φίλος του άντρα στις πιθανότητές του με τις γυναίκες. Και το κυριότερο μεταξύ αυτών: η ιδιοκτησία σκύλου σας κάνει να φαίνεστε πιο προσεκτικός άνθρωπος. «Οι ρόλοι των κατοικίδιων σκύλων και γατών στην ανθρώπινη ερωτοτροπία και ραντεβού», μια μελέτη που δημοσιεύτηκε από το ερευνητικό περιοδικό Anthrozoos το 2015, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες είναι δύο φορές πιο πιθανό να έλκονται από έναν άνδρα με ένα κατοικίδιο από ότι ένας άντρας από μια γυναίκα με ένα κατοικίδιο. Και η επιστήμη πίσω από αυτό είναι απλή: οι γυναίκες είναι καλωδιωμένες να έλκονται από δυνητικά καλούς μπαμπάδες – και αν μπορείτε να φροντίζετε έναν σκύλο, το ένστικτό σας ως γονέας είναι πιθανό να είναι στο ίδιο επίπεδο.

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This