Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Η Νάουσα με “έφτυσε” επειδή χώρισα! Έλεγαν πως έφυγα για να γίνω που…α»

«Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα»

Must Read

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες έντεχνου ρεπερτορίου. Η καλλιτεχνική της πορεία ξεκίνησε το 1985 και έκτοτε έχει σημειώσει ανοδική πορεία, έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου.

Για τη μέχρι τώρα πορεία της στο τραγούδι μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έναν τρόπο που μιλάει στο δικό9 του κοινό, εγώ έχω έναν άλλον τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω πολύ καλά και ο ίδιος να έρθει και να ακούσει εμένα και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο, μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι τελείως διαφορετικό. Εμένα μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο πια. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο το έχω κάνει, το έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω πολύ πιο εσώψυχα πράγματα»

Το 1981 η Ελένη Τσαλιγοπούλου έφερε στον κόσμο τον γιο της Αργύρη. Μετά από δύο χρόνια αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από το από τον τότε σύζυγό της, γεγονός το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Νάουσας.

«Και μόνο που έφυγα από την μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μια επανάσταση. Όντως είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Νάουσα 20 χρόνια πριν. Χώρισα, έφυγα και με έφτυσε η πόλη ότι έφυγε ενώ την αγαπούσε ο άντρας της. Έφυγε για να γίνει που…α! Και μόλις έγινα γνωστή -γρήγορα έγινε αυτό, 2-3 χρόνια μετά- μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή δεν χώριζε ο κόσμος και μετά από πέντε χρόνια ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=TtVXgcCqj8I

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This