Ράνια Κωστάκη: Μια ροζ… οπτασία στη Μύκονο! (video)

Must Read

Επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, αλλά και σχεδιάστρια ρούχων, η Ράνια Κωστάκη είναι ένα από τα πιο οικεία πρόσωπα του χώρου, με τη φωνή της να… χαϊδεύει τα αυτιά των ακροατών της ήδη από το 1994.

Μόνο που η καλλίγραμμη Θεσσαλονικιά με την εντυπωσιακή ξανθιά κουπ, δεν είναι γνωστή μόνο για τη φωνή της, αλλά και για την εκρηκτική παρουσία της, η οποία είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που στα DJ set της γίνεται ο… κακός χαμός!

Και, για να τους ευχαριστήσει για την αγάπη που της δείχνουν, φροντίζει μέσω του Instagram της να ανεβάζει συχνά-πυκνά φωτογραφίες της από τις διάφορες εμφανίσεις της κι όχι μόνο.

Όπως η συγκεκριμένη, όπου τη βλέπουμε με σέξι ολόσωμο μαγιό αραχτή πλάι στην πισίνα ξενοδοχείου στη Μύκονο, όπου βρέθηκε για ένα από τα πολλά φετινά DJ set της:

Κι επειδή μία μόνο φωτό της δεν είναι ποτέ αρκετή, εδώ η Ράνια σε διάφορες συναρπαστικές στιγμές… on the road!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This