Είναι καλλονή, είναι δισεκατομμυριούχος και διασκεδάζει σαν «μια από μας» στη Μύκονο! (video)

Must Read

Η Αριάνα Ροκφέλερ, απόγονος της πανίσχυρης δυναστείας των Ροκφέλερ, άφησε για λίγες ημέρες το παραδεισένιο κτήμα της στην Φλόριντα και ταξίδεψε στo νησί των Ανέμων, για να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές του.

Η δισέγγονη του μεγαλοεπιχειρηματία και φιλανθρώπου Τζον Ντ. Ροκφέλερ, ο οποίος υπήρξε ο πλουσιότερος άνθρωπος στην σύγχρονη ιστορία, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει στο πάρτυ για τα 10 χρόνια λειτουργίας του φημισμένου cocktail & champagne bar Queen of Mykonos στα Ματογιάννια.

Απλή, ευγενική και χαμογελαστή, η 37χρονη Αμερικανίδα κληρονόμος, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το σχέδιο μόδας, δικαίως συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με τον επιχειρηματία και εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις Λάκη Γαβαλά και τη Σούλα Λιάκου της αλυσίδας ξενοδοχείων Cavo Tagoo.

Και, όπως, μπορούμε να διαπιστώσουμε από το βίντεο που ακολουθεί, η Αριάνα Ροκφέλερ διασκεδάζει όπως κι όλοι εμείς οι… απλοί άνθρωποι!

Κι εδώ βλέπουμε την καλλονή κληρονόμο να διαφημίζει τις ομορφιές της πατρίδας μας στα… πέρατα του κόσμου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This