Στην Τήνο βάφτισε την κορούλα της η Λουκία από το «Μπρούσκο»

Must Read

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Λουκία από το «Μπρούσκο» (κατά κόσμον Στέλλα Κωστοπούλου) έφερε στον κόσμο την κορούλα της και αυτό το Σαββατοκύριακο έφτασε η στιγμή για το… baby bloom της μικρής, το οποίο έλαβε χώρα στο νησί της Μεγαλόχαρης.

Ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουλουμπή, θα ακούει, πλέον, στο όνομα Ανδριανή και η γνωστή ηθοποιός, τρισευτυχισμένη από το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, έσπευσε να ανεβάσει στο Ιnstagram της ποικίλες φωτογραφίες από το μυστήριο.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για την κολλητή της φίλη, την ηθοποιό και τραγουδίστρια Χριστίνα Κυριάκου, η οποία και έγινε η κουμπάρα της:
«Και κάπως έτσι επισφραγίστηκε μια φιλία 10 και πλέον ετών. Και κάπως έτσι γίναμε και επίσημα οικογένεια, όπως άλλωστε νιώθαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί πάντα -δεν ήταν τυχαία η επιλογή σου γι’ αυτόν τον ρόλο. Δεν θα αλλάξει κάτι άλλωστε, πάντα είσαι εκεί! Μόνο που τώρα θα βαδίζει στην παρέα μας και η ΑΝΔΡΙΑΝΗ κι εσύ θα πάψεις να λέγεσαι Χριστίνα ή όλα αυτά που σε λέω κατά καιρούς, γιατί τώρα πια λέγεσαι ΝΟΝΑ! Η πιο άξια νονά που θα μπορούσαμε να έχουμε! Α, ναι, και η πιο τολμηρή! Σ’ αγαπάμε!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This