Δείτε τον «Ελληναρά» που έπιασε στο… στόμα του τη Ζέτα Μακρυπούλια! (video)

Must Read

Ο Νικ Γιαννόπουλος, ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στην Ελλάδα κυρίως μετά την επιτυχία της ταινίας «Οι Βασιλιάδες της Μυκόνου» (The Kings of Mykonos), στην οποία και πρωταγωνιστούσε, βρέθηκε για ένα ακόμη καλοκαίρι στην αγαπημένη του Μύκονο.

το πόστερ της ταινίας

Από το 1992, ο δημοφιλής κωμικός, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε στις «Νύχτες Πρεμιέρας» του 2000, όπου είχε ξεχωρίσει η ταινία του «Ο Ελληναράς» (Wog Boy), επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί των Ανέμων, στο οποίο, όπως αποκαλύπτει στο Mykonos Live TV, βρέθηκε… κατά λάθος, όταν κάποια στιγμή έχασε το αεροπλάνο για τη Σαντορίνη!

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, ο Νικ Γιαννόπουλος, χειμαρρώδης όπως πάντα, μιλάει, μεταξύ άλλων, για την επόμενη ταινία του, «Wog Boy 3», τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν του χρόνου στην Αυστραλία, για τη Μύκονο του «τότε», όπου οι πάντες κυκλοφορούσαν… τσίτσιδοι, αλλά και του «σήμερα», που δεν σε κερνάνε ούτε σφηνάκι, ακόμη κι αν είσαι πελάτης… 30 χρόνια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια στους «Βασιλιάδες της Μυκόνου»

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Ζέτα Μακρυπούλια, συμπρωταγωνίστριά του στο «Wog Boy 2» (γνωστότερο στα μέρη μας ως «Οι Βασιλιάδες της Μυκόνου»), και στο γεγονός ότι, παρότι τόσα χρόνια φίλοι, ποτέ της δεν του έχει δώσει ούτε μισή πρόσκληση για… συναυλία του συντρόφου της!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This