Μπισμπίκης-Βανδή full in love και στα… γιαπωνέζικα

Must Read

Ο έρωτας καλά κρατεί για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Ο κουλτουριάρης ηθοποιός και η σταρ του πενταγράμμου είναι ευτυχισμένοι μαζί και πλέον κυκλοφορούν χωρίς να κρύβονται.

Απεναντίας, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ συχνές οι κοινές έξοδοί τους, αλλά και οι αναρτήσεις που κάνουν στα social media, ενώ δεν διστάζουν τώρα πια να εκφραστούν ανοιχτά και στις συνεντεύξεις τους αναφορικά με το πολύ όμορφο συναίσθημα που βιώνουν κι οι δύο.

Η Δέσποινα ακολουθεί τον αγαπημένο της σε κάθε του θεατρικό βήμα, όπως στα «Κόκκινα Φανάρια» που σκηνοθετεί ο ίδιος στον Τεχνοχώρο Cartel, αλλά και στο έργο «Ανθρωποι και Ποντίκια», στο οποίο, πέρα από τη σκηνοθεσία, πρωταγωνιστεί και ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης στηρίζει την αγαπημένη του στις νυχτερινές της εμφανίσεις και στα καινούργια της βήματα στην τηλεόραση, καθώς ετοιμάζεται οσονούπω για πρεμιέρα με το «Chart Show» στον Alpha. Το ζευγάρι τον ελεύθερό του χρόνο τον περνά παρέα, επιλέγοντας διάφορα πράγματα για να διασκεδάσει.

Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, βρέθηκε σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο της Αθήνας με δύο καλούς του φίλους, τον Βαγγέλη Γραμμένο και τη Σήλια Ποτιούδη. Η παρέα τράβηξε μία φωτογραφία, την οποία έκαναν repost στους λογαριασμούς τους στο Instagram τόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This