Αν και επιμένουν ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, Παππάς και Ζένιου ξεφάντωσαν μαζί σε hot στέκι

Must Read

«Τσακώσαμε» τον Αλέξη Παππά στο Teatro Athens να διασκεδάζει cheek to cheek με τη δεύτερη επιλαχούσα του «The Bachelor» Αννα Ζένιου

Μπορεί οι δυο τους να δηλώνουν μόνο φίλοι και να… διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους πως η μεταξύ τους σχέση δεν έπαιξε ρόλο στο άδοξο φινάλε του τηλεοπτικού ειδυλλίου του γνωστού ηθοποιού με την Αθηνά New York σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του reality σχέσεων του Alpha, ωστόσο όταν είναι μαζί, η χαρά τους δεν κρύβεται και τα περνάνε ζάχαρη!

Όπως πριν από μερικά βράδια, οπότε γλέντησαν μέχρι τα ξημερώματα με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα στο πιο hot στέκι της παραλιακής.

«Κάνουμε καλή παρέα με τον Αλέξη. Δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι, είναι και κάτι άλλο που σε συνδέει με κάποιον: Το ανθρώπινο κομμάτι. Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό» είχε δηλώσει η Αννα, η οποία κατά τ’ άλλα είχε… τερματίσει δεύτερη στην καρδιά του ηθοποιού στο «The Bachelor».

Οσο για την πρώτη, την Αθηνά New York δηλαδή, ο Αλέξης Παππάς δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως η σχέση τους δεν υφίσταται πια, συμπληρώνοντας πως παρέμεινε… ανολοκλήρωτη! 

«Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια κοινά σημεία επαφής, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι… αλλεργικός σίγουρα» είπε χαρακτηριστικά o ηθοποιός, τονίζοντας στη συνέχεια πως και με την πρώην σύντροφό του, Αλέσια, είχαν χωρίσει για τον ίδιο λόγο.

Πάντως, στο Teatro Athens ο πρώην «Bachelor» του Alpha και η Αννα Ζένιου φάνηκε να έχουν αναπτύξει τρομερή οικειότητα μεταξύ τους. Ισως, λοιπόν, αυτή η φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο δυνατό μελλοντικά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This