Iάσονας Λαγουτάρης: Η κακοποίηση που δεχόταν από παιδί για τα κιλά και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

«Μου έκανα άγριο bullying»

Must Read

Άγριο bullying για τα κιλά και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό σε νεαρό ηθοποιό! Ο λόγος για τον Iάσονα Λαγουτάρη, που εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Αλίκης Κατσαβού στο ινστιτούτο παιδαγωγικού θεάτρου θεάματος Θεατρομάθεια, ενώ έχει παίξει ως guest στις τηλεοπτικές σειρές «Κόκκινο ποτάμι» και «Αγριες μέλισσες», έχοντας διαγωνιστεί, μεταξύ άλλων, και στο «X- Factor». Μιλώντας στην «Espresso» εξομολογείται το άγριο bullying που δεχόταν ως παιδί επειδή είχε παραπάνω κιλά, αλλά και στη δραματική σχόλη που αποφοίτησε εξαιτίας του διαφορετικού σεξουαλικού του προσανατολισμού.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ο ηθοποιός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι σπουδαστής στη δραματική σχολή πήγε να του δώσει γροθιά επειδή είναι ομοφυλόφιλος. «Στα παιδικά μου χρόνια το bullying με ακολουθούσε παντού. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν, με έσπρωχναν και μου πετούσαν αντικείμενα γιατί είχα παραπάνω κιλά. Αυτό συνεχίστηκε και στη δραματική σχολή που φοίτησα, αλλά εκεί για άλλον λόγο, επειδή έχω διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Με χλεύαζαν για τη φωνή μου και δεχόμουν την απόρριψη από τις παρέες και πάντα με μείωναν. Το πιο τραγικό περιστατικό ήταν όταν ένας σπουδαστής πήγε να μου δώσει γροθιά επειδή του είπα ότι δεν είναι παραπάνω άνδρας από εμένα και επενέβησαν οι καθηγητές για να μας χωρίσουν. Γι’ αυτόν τον λόγον αποφάσισα να ασχοληθώ με το παιδικό θέατρο, για να δίνω χαρά στα παιδιά και να τα κάνω να νιώθουν μοναδικά όπως και εάν είναι» λέει χαρακτηριστικά!

Αλλάζοντας κλίμα, ο Λαγουτάρης μιλάει και για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο «X-Factor», καταγγέλλοντας ότι η επιλογή των διαγωνιζόμενων δεν γίνεται αξιοκρατικά: «Ήταν μια απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς περιμέναμε πολλές ώρες για τις οντισιόν. Οι διαγωνιζόμενοι δεν επιλέγονται αξιοκρατικά, καθώς υπήρχαν κάποιοι παίκτες που τους καλούσαν για τις οντισιόν αμέσως και οι κριτές τούς περνούσαν στην επόμενη φάση ενώ όλοι οι υπόλοιποι περιμέναμε».

Ο ηθοποιός, που φέτος παίζει στο παιδικό θέατρο «Του τραγουδιού το παραμύθι», της Αλίκης Κατσαβού, στο θέατρο Αβατον, μόνο καλά λόγια έχει να πει για τη σύζυγο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά. «Mε την Αλίκη συνεργαζόμαστε τρία χρόνια και είναι μοναδικός άνθρωπος. Είναι παράδειγμα δυναμικού ανθρώπου και ευαισθησίας και είναι τιμή μου που είμαι μαζί της, μια και η ίδια, πέρα από όλα τα άλλα, τιμά με κάθε τρόπο τη μνήμη του σπουδαίου Κώστα Βουτσά» λέει, μιλώντας με τρυφερότητα για την Κατσαβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This