Δημήτρης Κοντομηνάς: Το στερνό αντίο των φίλων και συνεργατών του επιχειρηματία

Must Read

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες του Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, σε ηλικία 83 ετών, έπειτα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε για πολύ καιρό.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day».

Δήμος Βερύκιος

Για τον χαμό του σπουδαίου καναλάρχη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε και ο πολύ στενός του συνεργάτης Δήμος Βερύκιος.

«Ζωή σαν παραμύθι. Happy Day. Έτσι ήταν. Θέλω να πω ότι αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για εννέα χρόνια και ελπίζω να συνεχίσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο που βλέπεται και που δεν υπάρχει από τις 2 τα ξημερώματα στη ζωή. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, το πείσμα, το επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που παρά τις αντιξοότητες, τις αναποδιές, δεν τον έκλεισε τον Alpha, δεν τον εγκατέλειψε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους.

Κατάφερε, στη Δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρια. Θέλω να σας πω μια μόνο λεπτομέρεια…. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε… Ένα πράγμα μου είχε πει, “όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω”. Ταλαιπωρήθηκε. Από τον Σεπτέμβριο, πριν την πανδημία ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε. Κλείνει ένα κεφάλαιο του ελληνικού επιχειρείν της μεταπολιτευτικής περιόδου….

Όποιος έχει συνεργαστεί μαζί του, έχει ευεργετηθεί από εκείνον και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν έχει συναισθήματα ανθρώπου… Το Happy Day το θεωρούσε παιδί του… Ήθελε να βλέπει και να παρεμβαίνει… », είπε φανερά συγκινημένος.

Νίκος Κοκλώνης

Το στερνό αντίο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter του είπε και ο Νίκος Κοκλώνης.

«Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης, από τους τελευταίους αληθινούς τζέντλμεν. Επιχειρηματίας με όραμα, πρωτοπόρος, έγραψε τη δίκη του ιστορία στον χώρο των ασφαλίσεων και του entertainment. Και είχε πάντα μια πολύτιμη συμβουλή να δώσει. Αντίο Δημήτρη…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Την στεναχώρια του του δεν μπόρεσε να κρύψει και ο κουμπάρος του επιχειρηματία, Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» εξέφρασε την θλίψη του λέγοντας χαρακτηριστικά πως:  «Είναι ένας εμβληματικός επιχειρηματίας και πρόσωπο στη διαδικασία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Alpha είναι δημιούργημά του.

Το κτίριο που κάνουμε τις εκπομπές είναι μία αγορά του. Στην προτροπή του να γίνει το Dream Show από εμένα ήρθε και μου είπε ότι αγόρασα ένα κτήμα θα στήσουμε, θα φτιάξουμε κτίρια να μείνουμε εδώ.

 Χτες μετά την αρρώστια μου ήταν η πρώτη φορά που πήγα στα γραφεία της Barking Well Media. Το γραφείο του Νίκου Κοκλώνη είναι το παλιό γραφείου του αγαπημένους μας, Δημήτρη.

Έζησα προσωπικά τον Δημήτρη. Ήταν πολύ τρυφερός άνθρωπος. Δεν μπόρεσα να τον δω διότι ενάμιση μήνα πριν πεθάνει ο αδερφός μου τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Για λόγους προσωπικής υπερηφάνειας δεν τον έπαιρνα στην καταστροφή για να μην τον επιβαρύνω. Τον πήρα και το σήκωσε η γραμματέας του και μου είπε είναι άρρωστος στο “Υγεία”. Δεν τον έβλεπε κανείς παρά μόνο οι δικοί του άνθρωποι.

Σήμερα νιώθω τη συντριβή του χαμού ενός ανθρώπου που βοήθησε πολλούς ανθρώπους ουσιαστικά. Είναι πρωτογενής φυσιογνωμία που άφησε το αποτύπωμά του»

Τάσος Τεργιάκης

Με την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία, ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό». Ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, που είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, αναπόλησε την στιγμή που ο Δημήτρης Κοντομηνάς εισέβαλε το 2016 στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και έκανε διάγγελμα για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Θυμάμαι να μπαίνει στον Alpha και να χαιρετά από την καθαρίστρια και τους ανθρώπους στην είσοδο, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο. Δεν θα ξεχάσω τότε με τον νόμο που είχε έρθει για τις άδειες των καναλιών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στον αέρα και ετοιμαζόμαστε να πάμε στη μαγειρική και μπαίνει μέσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Δήμο Βερύκιο τότε σαν σίφουνας και λέει: “Φέρτε τις κάμερες εδώ. Πού είναι η Ελένη; Στη μαγειρική. Εγώ θα μιλήσω”.

“Αυτό που κάνετε είναι δικτατορία” και να βγάζει ένα διάγγελμα από την κουζίνα. Και να είμαστε όλοι, 50 άτομα, μαγκωμένοι να ακούμε τον Δημήτρη Κοντομηνά να στέλνει το μήνυμά του και να προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την υπόθεση», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This