Γιώργος Παπαπαύλου: «Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη» – Η σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

Must Read

Ο Γιώργος Παπαπαύλου που τον απολαμβάνουμε στον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε ηλικία 22 ετών από γνωστό θεατράνθρωπο. Συγκεκριμένα ο διάσημος σκηνοθέτης φαίνεται πως έβαλε δύο το χέρι του μέσα στο παντελόνι του ηθοποιό.

Για αυτή την τραυματική εμπειρία μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» τονίζοντας πως το δικό του περιστατικό «ήταν μικρό σε σχέση με αυτά που ακούει».

Με αφορμή όμως το ελληνικό κίνημα #metoo ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως «το 2014 έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και γνωρίζω προσωπικά και κάποια από τα κορίτσια που κατήγγειλαν στα πλαίσια του #Metoo. Είναι τρομακτικό να μαθαίνεις για συνανθρώπους σου ότι έχουν υποστεί τέτοιου είδους και τέτοιας έντασης βία. Από την άλλη νιώθω πολύ περήφανος και ότι κάτι γίνεται καλά».

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και πέντε χρόνια τονίζοντας πως: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στη ζωή και στον εαυτό μου. Ανησυχώ για τους ανθρώπους γύρω μου, θέλω να είναι καλά, να είναι υγιείς. Αν μπορούσα να επιλέξω θα ήθελα να φύγω εγώ πρώτος»

«Έχω μείνει τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση. Τώρα είμαι δεσμευμένος και είμαι καλά», δήλωσε αναφορικά με την προσωπική του ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This