Πράξη ανθρωπιάς από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου! Βρίσκεται στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας και βοηθάει τους πρόσφυγες του πολέμου

Must Read

Ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και στην Ουκρανία συνεχίζεται και πολλοί Ουκρανοί στην προσπάθειά τους να επιζήσουν έχουν αφήσει τις ρίζες τους και καταφεύγουν στις γειτονικές χώρες.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος είναι βαθιά ευαισθητοποιημένος και γνωστός για την εθελοντική του προσφορά, βάζει το δικό του λιθαράκι προσφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες του πολέμου.

Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την Ομοσπονδία Αργώ βρίσκονται από την περασμένη Τετάρτη στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας με σκοπό να στηρίξουν έμπρακτα τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη προσφέροντας τους είδη πρώτης ανάγκης.

Για την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας μίλησε ο ταλαντούχος ηθοποιός στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επισημαίνοντας παράλληλα τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε ο καθένας μας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας.

«Φύγαμε από την Αθήνα με δύο βαν με την Ομοσπονδία Αργώ και την iasis. Κατευθυνθήκαμε στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας, ουσιαστικά για να μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις ανάγκες του κόσμου και έπειτα να στραφούμε και στην ελληνική κοινότητα εδώ στην Ουκρανία για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας στο να μπορούμε να στηρίξουμε τον κόσμο που βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη.

Μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πήγαμε πάνω δύο τόνους καθαρά ρούχα, παιχνίδια και άλλα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο. Οι Ρουμάνοι δεν μιλάνε ούτε αγγλικά, ούτε ουκρανικά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This