Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η γνωριμία της με τον Φάνη Μουρατίδη και η σχέση της με την πεθερά της

«Ο Φάνης είχε φύγει να πάει τα παιδιά στο σχολείο χωρίς τα παιδιά»

Must Read

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική πορεία στο χώρο του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Νight Show» και αναφέρθηκε στα ευτράπελα που της έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.

«Έκανα μια γυναίκα με τετραπληγία. Ήμουν καθηλωμένη σε ένα καρότσι και από τη μέση και κάτω ακίνητη. Πολύ δύσκολο. Στην πρώτη σειρά καθόταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι, έπαιζε όλη την ώρα το κομπολόι σε ένα μικρό θέατρο. Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, ακουγόταν μόνο αυτό.

Δεν σταμάτησα να του κάνω παρατήρηση γιατί ήταν δύσκολο για μένα να σταματήσω τον ρόλο. Έκανα τεράστια υπομονή και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο», αναρωτήθηκε.

Η εν λόγω ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη τον οποίο τον γνώρισε στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις». Επειτα από ένα χρόνο γνωριμίας οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν δύο γιους Τον 14χρονο Έκτορα και τον 13χρονο Αλέξανδρο.

Αναφορικά με τους γιους της, δήλωσε πως: «Δεν θέλουν αυτοί να μιλάω για αυτούς, είναι μεγάλα παιδιά πλέον είναι στην εφηβεία. Δυσκολέψαν τα πράγματα με τον κορωνοϊό, δεν ήταν απλό, να είσαι έγκλειστος στο σπίτι με παιδιά κοντά στην εφηβεία. Τους πήγε λίγο πίσω, ήταν ένα πλήγμα για όλα τα παιδιά αυτό.

Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τι θα κάνουν μελλοντικά, εγώ κάπου εκεί στα 12 είχα σκεφτεί να γίνω ηθοποιός. Το ανακοίνωσα στους γονείς μου, αν και δεν φανταζόντουσαν ότι θα το κάνω. Αν μου το ανακοίνωναν τώρα τα παιδιά μου αντίστοιχα, δεν θα είχα πρόβλημα. Θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν θέλω να τους επηρεάσουμε εμείς με την τάση την δική μας»

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά με τον σύζυγό της.

«Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ του ζευγαριού η ηθοποιός απάντησε πως: «Υπήρχαν εποχές που μόλις είχα γεννήσει και δεν δούλευα. Δούλευε μόνο ο Φάνης, αυτό μέσα μου με πείραζε, μετά το ξεπέρασα. Ήμουν ενεργή στη δουλειά και ξαφνικά σε μια μέρα έμεινα σπίτι. Αυτό τότε με είχε πειράξει»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραδέχτηκε πως όσον αφορά τα πρακτικά θέματα του σπιτιού εκείνη κάνει κουμάντο καθώς ο Φάνης Μουρατίδης είναι λίγο… αφηρημένος.

«Ο Φάνης είχε φύγει να πάει τα παιδιά στο σχολείο χωρίς τα παιδιά. Τα παιδιά γελούσαν, είχαν ξεκαρδιστεί. Ήταν αφηρημένος… λίγο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Τέλος αναφέρθηκε στην πεθερά της με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This