Κωνσταντίνος Πεσλής: «Αντιμετώπισα δυσκολίες! Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους γονείς μου και έμεινα τρεις μέρες νηστικός»

«Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση στο ξεκίνημα μου. Μου είπε “Αυτοσχεδίασε και βγάλε τα ρούχα σου”»

Must Read

Τον Κωνσταντίνο Πεσλή τον γνωρίσαμε μέσω της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στην σειρά «Ήλιος».

Για τα νέα του επαγγελματικά του βήματα μίλησε ο νεαρός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας τη νέα σειρά στην οποία θα συμμετάσχει.

«Τέλειωσα τα γυρίσματα από τον “Ήλιο” και τώρα ξεκίνησα στη σειρά “Μόλις χθες”», αποκάλυψε.

Ο 21χρονος ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, μόλις όμως τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική.

«Κάθε αρχή και δύσκολη» λένε, αυτήν την κατάσταση φαίνεται πως βίωσε και ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πως: «Όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Λάρισα αντιμετώπισα δυσκολίες. Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους γονείς μου και έμεινα τρεις μέρες νηστικός».

«Σχεδόν κάθε μέρα βιώνω ανταγωνισμό και από άτομα του χώρου και στην σχολή. Κάναμε μια σκηνή και όπως την διάβαζα με τον παρτενέρ του είπα μια ιδέα μου και πήγε και την είπε ο ίδιος για να πάρει τα εύσημα», είπε για τον ανταγωνισμό που βιώνει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε στα ξεκινήματα της καριέρας του.

«Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση στο ξεκίνημα μου αλλά το αντιμετώπισα με χιούμορ. Μου είπε “αυτοσχεδίασε και βγάλε τα ρούχα σου”. Με φλερτάρουν και μεγαλύτερες γυναίκες και μικρότερες. Με έχει φλερτάρει κοπέλα με τα διπλά μου χρόνια και έχει προχωρήσει το φλερτ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This