Τι ζήτησε η οικογένεια του Κώστα Ευρυπιώτη πριν το τελευταίο «αντίο»

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

Must Read

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Κώστα Ευριπιώτη βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο κοιμητήριο Ηλιούπολης για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό.

Η περιπέτεια της υγείας του τον βρήκε στην παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όπου ξεκίνησε να έχει έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Η διάγνωση ήταν ζοφερή ενώ ακολούθησε χειρουργείο με γιατρούς και οικογένεια να ελπίζουν σε ένα θαύμα. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την Πέμπτη 30 Μαΐου, βυθίζοντας τους πάντες στη θλίψη.


Στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν το παρόν πολλοί συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον πόνο της απώλειας του χαμογελαστού παιδιού, όπως συνήθιζαν να λένε για εκείνον.

Ανάμεσά τους οι Νίκος Αλεξίου και Δημήτρης Φραγκιόγλου, συμπρωταγωνιστές στην αγαπημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπως και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, αγαπημένος του φίλος.

Συντετριμμένοι ήταν και οι, επίσης, στενοί φίλοι και συνεργάτες του στο θέατρο: Κώστας Κόκλας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Παντελής Καναράκης Σπύρος Μπιμπίλας, Άβα Γαλανοπούλου, Παύλος Χαϊκάλης, Πάνος Μεταξόπουλος, Νεφέλη Ορφανού, Ελένη Φιλίνη κ.α.

Η οικογένεια του ηθοποιού ζήτησε να μην κατατεθούν στεφάνια αλλά να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This