Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Γελάω με οτιδήποτε περιέχει αγωνία και πόνο! H πλάκα, μου φαίνεται βαρετή»

«Δεν συνηθίζεται η έκθεση σε ένα όχι προστατευμένο περιβάλλον»

Must Read

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος ελληνικών ταινιών και σειρών. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη ωέα θεατρική παράσταση Το σώσε που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν το θέατρο «Παλλάς» προκειμένου να αποσπάσουν δηλώσεις Από τους πρωταγωνιστές.

Το γεγονός αυτό έφερε σε άβολη θέση τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο ο οποίος δήλωσε πως δεν πρόκειται να συνηθίσει ποτέ την έκθεση μπροστά στις κάμερες.

«Νιώθω άβολα με τα μικρόφωνα από πάνω μου. Δεν συνηθίζεται η έκθεση σε ένα όχι προστατευμένο περιβάλλον όπως είναι μια παράσταση ή μια ερμηνεία γενικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την εν λόγω παράσταση Η οποία είναι κωμωδία, ο ηθοποιός Αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάτι να τον κάνει να γελάσει και αυτό δεν είναι ένα αστείο

«Γελάω με ο,τιδήποτε περιέχει αγωνία και πόνο. Δε γελάω με τις πλάκες. Δε γελάω με την πλάκα, μου φαίνεται βαρετή. Γελάω με οτιδήποτε μέσα έχει ευαισθησία, κρύβει αγωνία, απελπισία και αναμετριέται με την αδιανόητη δυσκολία μας να υπάρχουμε. Όταν αυτό το κοιτάμε με χιούμορ μου προκαλεί γέλιο», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This