Μαρία Μαρκέτου – Συγκλονίζει η κόρη της Νικολέττας Βλαβιανού: «Eίχα μια δύσκολη γέννα, πήγα να χάσω τον γιο μου»

«Στον όγδοο, ένατο μήνα δεν πηγαίναμε καλά με τον πρώην άντρα μου οπότε αυτό δυσκόλεψε την εγκυμοσύνη μου»

Must Read

Λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Μαρίας Μαρκέτου η οποία ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της Νικολέττας Βλαβιανού στην υποκριτική.

Ωστόσο η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» αποκάλυψε πως δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας της προκειμένου να μην υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους.

«Δεν χρησιμοποιώ το επίθετο Βλαβιανού γιατί δεν θέλω να με συγκρίνουν με την μητέρα μου, να λένε πως είμαι κόρη της Νικολέττας αν και το ξέρουν πια. Όταν συνεργαζόμαστε νιώθω μια ασφάλεια και μου αρέσει πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Η κόρη της γνωστής ηθοποιού έχει αποκτήσει έναν γιο τον Νικόλα τον οποίο μεγαλώνει μόνη της. Για τον ερχομό του γιου της στη ζωή μίλησε η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτοντας πώς είχε δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Ο γιος μου, ο Νικόλας είναι τρέλα! Ερωτευμένη είμαι πάρα πολύ! Πέρασα και γω κάποιες δυσκολίες, επειδή δεν πήγαν καλά οι σχέσεις μου, οπότε το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί αλλά μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Ο Νικόλας δεν υπάρχει. Το όνομα ήρθε από την μαμά και τον είχα τάξει στον Άγιο Νικόλαο, επειδή είχα μια δύσκολη γέννα, πήγα να τον χάσω οπότε ήμουν για ένα μήνα στο κρεβάτι χωρίς να πρέπει να κουνηθώ», είπε και πρόσθεσε στην συνέχεια: «Στον όγδοο, ένατο μήνα δεν πηγαίναμε καλά με τον πρώην άντρα μου οπότε αυτό δυσκόλεψε την εγκυμοσύνη μου. Για να γεννήσω δηλαδή έκανα 12 ώρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This