Ξεσπάθωσε η Τόνια Σωτηροπούλου: «Με θυμώνει αφάνταστα! Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια»

«Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα»

Must Read

Πριν λίγους μήνες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Πολλοί μπορεί να αναμένουν από το ζευγάρι τον ερχομό ενός παιδιού, γεγονός το οποίο θεωρεί ηθοποιός πώς είναι κλισέ.

Για τα στερεότυπα της κοινωνίας σχετικά με τη γυναίκα και τη δημιουργία οικογένειας μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή Κυψέλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Aυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα! Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία “α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά είσαι έγκυος”. Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα, έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα, να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μην θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της ή να μην θέλει ποτέ».

«Ενώ οι περισσότερες που το λένε και κάνουν αυτή την ερώτηση, αυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει. Το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Μπορώ να κάνω ότι θέλω! Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This