Χριστίνα Πάζιου: Πρόσκληση σε γεύμα… μέσα σε τζακούζι! (video)

Must Read

Χρόνια τώρα, η Χριστίνα Πάζιου έχει γυμνάσει κόσμο και κοσμάκη μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς, στην πορεία της καριέρας της έχει περάσει ως γυμνάστρια από όλα, σχεδόν, τα μεγάλα κανάλια.

Πλέον, ως πιστοποιημένη body & mind trainer, εξακολουθεί να ασκεί το αγαπημένο της επάγγελμα, διαθέτοντας τον δικό της χώρο πια, όπου παρέχει, όπως λέει η ίδια, ειδικά σχεδιασμένα, καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα γυμναστικής, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνει όταν δεν είναι στη δουλειά, αλλά σπίτι και ξεκουράζεται.

Η φωτογραφία που ακολουθεί, την οποία η Χριστίνα με την ανεπανάληπτη κορμάρα πόσταρε στο Instagram, έρχεται να μας λύσει… όλες τις απορίες.

Ναι κι εμάς μας άνοιξε η όρεξη για… γυμναστική!

Ας γυμνάσουμε, λοιπόν, τα… μάτια μας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This