Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε παιδί

Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι τα... αεροπλάνα

Must Read

Είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς και τραβά πάνω της όλα τα φώτα παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει «αποτραβηχτεί» τα τελευταία χρόνια από την δημοσιότητα.

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» για τα παιδικά της χρόνια, το πόσο καθόρισε την καριέρα της η εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τον λόγο που δεν έχει αποκτήσει παιδί. 

«Δεν με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μία άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό όλοι ωραίοι ήμασταν», σχολίασε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι η ομορφιά της την έχει βοηθήσει στην καριέρα της: «Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση. Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» ανέφερε και πρόσθεσε ότι είναι «αγαθή και αφελής», ωστόσο είναι ιδιαίτερα παρατηρητική.

«Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν»

Μιλώντας για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ αυτή την ανάγκη: «Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δεν θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη», δήλωσε η ηθοποιός.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι ο μεγάλος της φόβος είναι τα αεροπλάνα: «Φοβάμαι τα αεροπλάνα. Όταν έχει κενά αέρος είμαι αυτή που σταυροκοπιέται. Πιάνω πάντα τον πιλότο, το έχω σαν αρχή μου. Καταρχάς, ζητάω από τις αεροσυνοδούς να με ενημερώνουν ότι δεν πέφτουμε. Πραγματικά φοβάμαι πολύ στα αεροπλάνα, χωρίς αυτό να με έχει εμποδίσει να κάνω μεγάλα ταξίδια» δήλωσε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This