Η εκρηκτική Χριστίνα Ζώτου τόλμησε και ανέβηκε στην περίφημη μεταλλική γέφυρα του Σίδνεϊ

Must Read

Δεν πετά μόνο στις εμφανίσεις της στο Σίδνεϊ, ξεσηκώνοντας με τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία την ομογένεια της Αυστραλίας, αλλά ως φαν των extreme sports πετά κυριολεκτικά στα σύννεφα!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Χριστίνα Ζώτου, που μαζί με την Αναστασία Τερζή πραγματοποιεί μια σειρά από lives στη μακρινή ήπειρο, με τους χιλιάδες συμπατριώτες μας να τις αποθεώνουν, βρήκε χρόνο στην ανάπαυλα των εμφανίσεών της και δοκίμασε κάτι που τολμούν οι extreme επισκέπτες του Σίδνεϊ: να ανέβει φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας στην περίφημη μεταλλική γέφυρα της πόλης, με τη θέα να κόβει την ανάσα!

Παράτολμη και risky όπως είναι, η Χριστίνα δοκίμασε τα όριά της σε ύψος δεκάδων μέτρων, μια και η συγκεκριμένη γέφυρα είναι από τις μεγαλύτερες και πιο ψηλές στον κόσμο, με τη μοναδική θέα από ψηλά να την αποζημιώνει! Άλλωστε είχε στα πόδια της ολόκληρη την πόλη, από την επιβλητική Όπερα μέχρι την άλλη άκρη του λιμανιού!

Η… ανάβαση της γέφυρας είναι από τις πιο must εμπειρίες για όσους επισκέπτονται το Σίδνεϊ και η Χριστίνα, που είναι φαν των extreme sports, δεν θα μπορούσε παρά να το τολμήσει! Ε, λογικό είναι να τραγουδά με άλλον αέρα στην πίστα, όπου ξέρει όσο λίγες να απογειώνει το κέφι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This