Σοκαρισμένος και εξοργισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος με το έγκλημα στην Πάτρα

Must Read

Μουδιασμένη είναι ολόκληρη η κοινωνία με τον θάνατο που φέρεται να έσπειρε η Ρούλα Πισπιρίγκου στα τρία της αγγελούδια. Η 33χρονη «μητέρα» από την Πάτρα βρίσκεται από χθες το βράδυ στην ΓΑΔΑ καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Καταβεβλημένος είναι και ο καλλιτεχνικός κόσμος, καθώς είχε μία μικρή ελπίδα πως ο θάνατος των μικρών κοριτσιών θα οφειλόταν αλλού και όχι στην μητέρα τους.

Οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης εξέφρασαν την οργή τους και την θλίψη τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσα από τις εκπομπές τους.

Νίκος Κοκλώνης

Σοκαρισμένος είναι ο Νίκος Κοκλώνης από τις εξελίξεις της υπόθεσης στην Πάτρα. Ο γνωστός παρουσιαστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία γυναίκα η οποία κατηγορήθηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πρόκειται για την Αμερικανίδα εγκληματία Elizabeth Diane Downs, η οποία, το 1983, δολοφόνησε την κόρη της και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τα άλλα δύο παιδιά της.

Ανδρέας Μικρούτσικος

«Μην σας κάνει εντύπωση -το λέω σαν εμπειρία ματιάς- αν δούμε τον πατέρα να έχει συνεργαστεί από πριν με την Αστυνομία και να του έχει υποδείξει και συμπεριφορά. Είναι σίγουρο ότι έχει πει παραπάνω πράγματα στην ανάκριση», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μπέττυ Μαγγίρα

Με «συννεφιασμένο» mood όμως ξεκίνησε και η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάζει ότι: «Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σήμερα αυτή την εκπομπή, όπως καταλαβαίνετε, ούτε με τραγούδι, ούτε με χορό, διότι δεν υπάρχει καμία χαρά. Δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα που ίσως να επιβεβαιώθηκαν όλων οι σκέψεις που περνούσαν τόσο καιρό από το μυαλό μας, το ένστικτο, οι ψίθυροι… Δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούν, μιας και χθες έγινε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών, για ένα έγκλημα που μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα του αιώνα»,

Σίσσυ Χρηστίδου

Το δικό της σχόλιο όμως έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου έγραψε ότι: «Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κι ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω.. Τι κοινωνία είμαστε.. Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ»

Γιώργος Λιάγκας

«Ένα πράγμα με σοκάρει, σαν γονιό πάνω από όλα. Όπως μας κοιτούν τα παιδιά στα μάτια μας, κρέμονται από εμάς, γιατί αισθάνονται ανασφάλεια οι μικροί. Τα παιδιά κοιτούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους και αισθάνονται ότι είναι ασφαλείς. Το παιδάκι αυτό αρρώσταινε και δεν ήξερε ότι η ίδια η μάνα του το αρρωσταίνει.

Αν αποδειχτούν όλα αυτά, γιατί πρέπει να βάζουμε και το “αν”, δυστυχώς για να μη μας βάζει πρόστιμο το ΕΣΡ. Και το παιδάκι αυτό κοίταγε τη μάνα του γιατί θεωρούσε ότι είναι ο θεός του, ο σωτήρας του. Το παιδάκι όταν κοιτάει τη μάνα του δεν έχει αντιστάσεις, γιατί σου λέει “θα μου κάνει η μάνα μου κακό”; Και η μάνα του εικάζουμε ότι τα έπνιγε και τους χορηγούσε το φάρμακο για να τα φαρμακώσει.

Και άντε να υπάρχει τώρα ποινή και δίκαιη τιμωρία γι’ αυτό. Στη δημοκρατία μας υπάρχει δίκαιη τιμωρία. Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ, τι να πω τώρα, δίκαιη τιμωρία. Να μην πω. Δίκαιη τιμωρία…», ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=LhAuxrxw86o

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ούσα συγκλονισμένη από την τροπή που πήρε η εν λόγω υπόθεση, έκανε το προσωπικό της σχόλιο τονίζοντας πως: «Παρόλο που δεν έχω γίνει ακόμα μητέρα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάν.

Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις επί 15 μέρες γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να…. Παιδιά, δεν υπάρχει όλο αυτό» 

https://www.youtube.com/watch?v=f7Bgu7IuBBk&t=3s

Ιωάννα Μαλέσκου

Εξοργισμένη είναι όμως και η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία μέσα από την εκπομπή «Love it» εξέφρασε τον θυμό της για την μάνα που φέρεται να σκότωσε την ίδια της την κόρη χωρίς μάλιστα να νιώθει τύψεις.

«Μια μάνα να χορηγεί αυτή την ουσία στο παιδί της και να αντέχει να βλέπει ότι αυτή προκαλεί. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει αλλά πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων και επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος. Εδώ πονάει το παιδί σου και κλαίει, δεν ξέρεις τι του φταίει και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου και σε πιάνει η καρδιά σου.

Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό. Βλέπεις και σκέφτεσαι ένα παιδάκι να έχει λυγμούς, να ξέρεις ότι εσύ το έχεις προκαλέσει αυτό και να επιμένεις. Να έχεις αυτή την ψυχραιμία και αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις και να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις. Είναι αδιανόητο. Είναι αδιανόητο. Είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό, είναι απάνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία. Όσο λογικοί και όσο ψύχραιμοι και αν προσπαθούμε όλοι μας να είμαστε, για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ και να περιμένουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο. Σφίγγεται και δένει κόμπο ο λαιμός και η ψυχή σου να σκέφτεσαι και μόνο τη διαδικασία μέσα από φρικιαστικές λεπτομέρειες που αναδύονται μέσα από το ρεπορτάζ», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This