Σπύρος Παπαδόπουλος για το #metoo στο ελληνικό θέατρο: «Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι επώνυμοι»

«Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν...»

Must Read

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε σήμερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τη γνωστή δημοσιογράφο να βρίσκει την ευκαιρία να ρωτήσει τη γνώμη του καταξιωμένου ηθοποιού και τηλεπαρουσιαστή για τα όσα -συγκλονιστικά- έχουν δει προσφάτως το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το χώρο του θεάτρου.

«Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτών, γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο. Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει, αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία. Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα», είπε σχετικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Κατόπιν, ο αγαπημένος ηθοποιός έριξε τη «βόμβα» του, υποστηρίζοντας πως «όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι». «Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος. Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία από την Πάτρα που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δε πρέπει να την δικάζουμε στα κανάλια… Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί… Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο… Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες που έχουν γίνει σε βάρος τους; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες… Πως ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δε σε κατηγορεί για κάτι, επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου και θέλει να σε εκδικηθεί;», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μια ιστορία από το παρελθόν

Αυτό έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναρωτηθεί αν και ο ίδιος, βλέποντας όλες αυτές τις καταγγελίες, φοβήθηκε μήπως ειπωθεί κάτι και για τον ίδιο. Τότε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε μια ιστορία από το παρελθόν, λέγοντας πως αν αυτή η ιστορία λάμβανε χώρα σήμερα, δεν ξέρει τι διαστάσεις θα είχε πάρει.

«Κάποτε, έκανα μια οντισιόν. Έψαχνα μια κοπέλα για έναν ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες. Επίσης, επειδή τα προσέχω αυτά, έκανα την οντισιόν στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα, απλώς ήμουν σε άλλον χώρο. Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μια από αυτές που δεν πήρα, πήγε και είπε ότι της την έπεσα και γι’ αυτό δεν δέχτηκε τον ρόλο. Για να μην πει στους φίλους τους ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός… Αν ήμασταν στο σήμερα δε ξέρεις τι θα έκανε αυτή η κοπέλα… Δε ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κοριτσιών. Κάποιοι μπορεί να λένε, “Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν», κατέληξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

  • Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού:

https://youtu.be/SMW5kJwx75I

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This