«Είσαι η εθνική μας μέγαιρα»: Ξέσπασε η Νένα Χρονοπούλου για τη Ρούλα…

«Είπαν πως ξεφτίλισες τη λέξη “μάνα”, μη χαίρεσαι γιατί ούτε τη λέξη, ούτε και τη σημασία της δεν μπορεί να την ξεφτιλίσει κανείς ανά τον πλανήτη, πόσο μάλλον εσύ»

Must Read

Η γνωστή ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου έχει μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημα υγείας του παιδιού της και τον αγώνα που έχει δώσει, ενώ έχει δημιουργήσει την 4amea προκειμένου να υποστηρίξει άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, έχει συγκλονιστεί και η ίδια από την ασύλληπτη υπόθεση της Πάτρας. Έτσι λοιπόν τοποθετήθηκε και ξέσπασε τόσο κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο και κατά της μητέρας της.

Όπως έγραψε στο μακροσκελές κείμενό της:

«…Τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση του θανάτου των τριών αγγελουδιών από την Πάτρα μας έχει σοκάρει όλους, προσπαθούμε να δώσουμε μία λογική εξήγηση και κανένας μας δε μπορεί, παρακολουθώντας όμως δηλώσεις και συμπεριφορές δυστυχώς όλοι έχουμε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: δεν υπάρχει ίχνος συναισθήματος στη φερόμενη ως κατηγορούμενη αλλά και σε όλους τους υπολοίπους του κοντινού συγγενικού της περιβάλλοντος. Οι συνεντεύξεις πάνε και έρχονται ακόμα και μέσα από το κρατητήριο, και το κορίτσι μίλησε και τι είπε; -“Με ξυλοκόπησαν άγρια οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ”…

Και κάπου εδώ αρχίζει για ακόμα μία φορά η μέθοδος της “εις ατόπου απαγωγής”… Όχι πως η Αστυνομία δε χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους επιτρεπτές ή μη για να αποσπάσει από τον κατηγορούμενο ομολογία, και όλοι γνωρίζουμε πως φορές όπως αυτή όλοι μας ευχόμαστε για εγκληματίες και ιδιαίτερα οι παιδεραστές, βιαστές και παιδοκτόνους να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν κάνει μόλις βρεθούν στα χέρια της Ασφάλειας.

Εδώ όμως δια της ατόπου απαγωγής, δεν υπάρχει περίπτωση να έπεφταν σε τέτοιο ατόπημα, οι Έλληνες αστυνομικοί που τόσους μήνες συσπειρωμένοι πανελλαδικά ερευνούσαν έτσι ώστε να “δεθεί” η πολύκροτη υπόθεση και η Ρούλα μαζί. Δεν είναι δυνατό όλη η ασφάλεια να δώσει στη Ρούλα το πάτημα που τόσο πολύ χρειαζόταν για να “θυματοποιηθεί” μπροστά στις κάμερες. Έχουν στη διάθεσή τους όλο το ψυχολογικό της προφίλ το οποίο και το ερευνούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και δυστυχώς γι’ αυτή και τον περίγυρό της τη γνωρίζουν καλύτερα απ’ ότι πιστεύει η κατά τα άλλα “φερόμενη” ως δολοφόνος- παιδοκτόνος…

Παρ’ όλα αυτά, εκείνη το τόλμησε, έκανε παράπονα στη μητέρα και στην αδελφή της για βίαιο και άγριο ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς, κάτι που όλη η Ελλάδα ευχόταν να είναι αλήθεια, γιατί η οργή και η αγανάκτηση όλου του κόσμου έχει ξεχειλίσει. Η Ρούλα γνώριζε πως θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, κι όμως δε δίστασε να πει ψέματα… Δε δίστασε να φανεί θύμα για ακόμα μία φορά και να ρίξει στους υπολοίπους το φταίξιμο, και σε ποιους; Στην Ασφάλεια Αθηνών… Που για να ασχοληθούν μαζί σου θα πρέπει να έχουν τρανταχτά στοιχεία στη διάθεσή τους… Όχι εικασίες αλλά αποδείξεις… Κι όμως η Ρούλα ενώ γνώριζε πως το συγκεκριμένο ψέμα της έχει κοντά πόδια και ήταν θέμα ωρών να αποδειχθεί το αντίθετο τόλμησε και το ξεστόμισε… Το ίδιο ασφαλώς έπραξαν και οι συγγένισσές της».

Συνεχίζοντας μάλιστα αναρωτιέται πως αν λέει ψέματα μέσα στη ΓΑΔΑ «όταν δεν υπάρχουν μάρτυρες και είναι κατ’ επανάληψη μόνη της με ένα ανήμπορο μωρό πόσα ψέματα μπορεί να ισχυριστεί;».

Η καλοχτενισμένη και λαμπερή “γιαγιά”…

Δεν διστάζει να κάνει σκληρή επίθεση στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με όσα έγραψε η Νένα Χρονοπούλου, καλοχτενισμένη και ψύχραιμη έκανε δηλώσεις στην κάμερα, υπερασπίζοντας την κόρη της μετά τον θάνατο τριών παιδιών και μάλιστα χωρίς να τρέξει ούτε ένα δάκρυ για τα αγγελούδια.

«Προφανώς είναι μπερδεμένη η “μητέρα” της Ρούλας, δεν είναι ούτε παρουσιάστρια, ούτε δημοσιογράφος, ούτε σταρ του κινηματογράφου, είναι μια γιαγιά που έχει χάσει τρία βλαστάρια, τρία μωρά, τρία αγγελούδια και δεν την έχουμε δει να θρηνεί ούτε δευτερόλεπτο για κανένα από αυτά… Προφανώς τα ίδια δίδαξε και στις κόρες της… Για να λύνονται και οι απορίες μας σιγά – σιγά, γιατί μία εικόνα χίλιες λέξεις».

Στη συνέχεια αναφέρεται στα όσα μαρτυρικά πέρασε η μικρή Τζωρτζίνα, γράφοντας «η Τζωρτζίνα είχε ζήσει πολλά και έπρεπε να βγει από τη μέση». Και κλείνει την ουσιαστικά κατάθεση ψυχής της:

«Ειδικά εμείς οι μητέρες παιδιών με αναπηρία, και όλες οι άλλες που είναι μητέρες δίχως παιδί στην αγκαλιά και παλεύουν κάθε μήνα με εξωσωματικές για να αποχτήσουν, και εκείνες που θα μπορούσαν να μεγαλώσουν με αγάπη και περισσή φροντίδα τα μωρά σου που χάθηκαν τόσο άδικα αν τους τα έδινες για υιοθεσία.

Και πόσες άλλες που έχουν θάψει παιδιά και έχουν σταματήσει να χαμογελάνε, να μιλάνε, να ζουν… Σε είπαν Μήδεια, τέρας, υποκρίτρια, εμμονική, μάγισσα και ένα σωρό άλλα… Είπαν πως όλα τα έκανες για να κρατήσεις τον πατέρα των παιδιών σου δίπλα σου. Άλλοι είπαν πως είσαι ψυχιατρικό περιστατικό, άλλοι πάλι λένε όχι… Τι σημασία έχει πια; Τα παιδιά που έφερες στον κόσμο δε θα σε αποκαλέσουν πάλι “μαμά” γιατί απλά δεν το άξιζες.

Ίσως και να είναι αλλιώς για σένα τα πράγματα, και όλη η Ελλάδα και οι ειδικότερα οι αρχές που όλοι παρακολουθούμε με κομμένη ανάσα, να σε αδικούν… Η γυναίκα του Καίσαρα όμως δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται, ενημερωτικά, και εσύ ούτε γυναίκα του Καίσαρα είσαι, ούτε τίμια φαίνεσαι.

Είπαν πως ξεφτίλισες τη λέξη “μάνα”, μη χαίρεσαι γιατί ούτε τη λέξη, ούτε και τη σημασία της δεν μπορεί να την ξεφτιλίσει κανείς ανά τον πλανήτη, πόσο μάλλον εσύ. Εσύ το μόνο που μπορείς να ξεφυλλίσεις είναι το όνομα Ρούλα, γιατί κάποτε ακούγαμε Ρούλα και όλοι σκεφτόμασταν την Εθνική μας παρουσιάστρια τη λαμπερή Ρούλα Κορομηλά

Τώρα ακούγοντας το όνομα Ρούλα όλοι σκεφτόμαστε την Εθνική μας μέγαιρα. Μπράβο Ρούλα θα μείνεις στην ιστορία, τα κατάφερες !!!

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου, Περήφανη μητέρα παιδιού ΑμεΑ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This