Ξέσπασε ο Μπιμπίλας ύστερα από την έντονη κριτική που δέχθηκε για την συμμετοχή του στην σειρά του Σεφερλή

«Μήπως να παραδεχτώ ότι ζούμε πλέον σε καθεστώς τρόμου»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ημέρες η νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», καθώς πολλοί έκανα λόγω για ατυχές χιούμορ και σεξιστικά σχόλια σε μία εποχή που έχει ανθίσει το ελληνικό #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο και δη στον χώρο του θεάτρου.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές όπου απόψεις μεταξύ παρουσιαστών διίστανται, καθώς κανένας δεν αμφισβήτησε το ήθος του ηθοποιού ωστόσο εκτιμούν πως θα πρέπει να συμμορφωθεί με τις αλλαγές της εποχής.

«Μια ατάκα που άκουσα, για τους βιασμούς, που συμπεριλήφθηκε μέσα στο σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή, θεωρώ ότι τη στιγμή που δύο συνάδελφοί του διώκονται για βιασμούς και βρίσκεται η ποινική διαδικασία στη δικαιοσύνη κατ’ εξέλιξη, θα μπορούσες να το αποφύγεις.

Είναι κάτι το οποίο έγραψε τώρα, δεν είναι κάτι που υπήρχε, που και να υπήρχε θα το έβγαζες. Συγκυριακά τώρα τέτοιου είδους αστεία και τέτοιου είδους χιούμορ καλό είναι να μην ακούγεται», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να συμπληρώνει πως: «Είναι ένα κακόγουστο χιούμορ αυτό. Είναι μισή ευθύνη του Μάρκου και μισή του καναλιού. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι γυναίκες φοβούνται να γυρνάνε στο σπίτι μόνες τους τα βράδια με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Θέλει λίγο προσοχή»

Το ίδιο θέμα συζήτησης όμως είχε και η εκπομπή «Happy Day». Υπήρξε έντονη διαφωνία στο πλατό λόγω των εκφράσεων που χρησιμοποίησε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, όπως ήταν οι εξής: «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή, έτρεχα, έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα», «Η βότκα είναι λιπαντικό για να κατεβάζουν οι γυναίκες τα βρακιά τους και να γκαστρώνονται» και «Παλιά οι γυναίκες ήταν πολύ πιο δύσκολες, τώρα πάνε και με 100 ευρώ».

Ο Κώστας Φραγκολιάς από την μεριά του υποστήριξε πως η σάτιρα δεν θα έπρεπε να είναι κατακριτέα και οι εν λόγω ατάκες που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός δεν παροτρύνουν τον κόσμο να χρησιμοποιήσει βίαιες συμπεριφορές.

Την δική του απάντηση όμως έδωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς του ασκήθηκε έντονη κριτική που συμμετείχε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This