Μαρία Μιχαλοπούλου: «Έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα»

Το νέο της look και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Must Read

Την Μαρία Μιχαλοπούλου την είχαμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με τον έντονο χαρακτήρα της.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της αγρότισσας του reality μόδας, ήταν στην περσινή Φάρμα.

Το νεαρό μοντέλο το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα έχει αιμαγγείωμα στο χέρι της, γεγονός το οποίο καθιστά αδύνατο να ασχοληθεί αυτήν την περίοδο με το μόντελινγκ.

https://www.instagram.com/p/CZPpfZio6tZ/

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει το χέρι της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και στην λύση ανάγκης που βρήκε προκειμένου να μην μείνει άπραγη.

«Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα», είπα αρχικά.

Όσον αφορά τις ευκαιρίες που δίνει το GNTM εκτιμά ότι: «Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Καλό μου έκανε το GNTM γιατί καταρχάς πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό τους, δεν θα διαλέξει εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα, μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με καμία έπαρση είναι γεγονός».

«Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από το φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω…», είπε για το αιμαγγείωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This