ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΓιώργος Θεοφάνους: «Μετά το διαζύγιό με την Ευρυδίκη, το άγχος μου ήταν ποια θα βρω να κάνουμε τρία παιδιά»

Γιώργος Θεοφάνους: «Μετά το διαζύγιό με την Ευρυδίκη, το άγχος μου ήταν ποια θα βρω να κάνουμε τρία παιδιά»

«Είχαν πει στη Βίλλυ ότι δεν θα κάνει παιδιά! Τελικά έκανε τρία»

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει στο βιογραφικό του δύο γάμους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Ευρυδίκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο τον Άγγελο, και αργότερα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Βίλλυ Θεοφάνους, η οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά, την Κύρα Θεοφάνους, την Ειρήνη-Ευγενία Θεοφάνους και τον Εμμανουήλ Θεοφάνους.

Με την Ευρυδίκη
Με την Βίλλυ Θεοφάνους

Ο Ελληνοκύπριος συνθέτης, μιλώντας στην εκπομπή «μαμά-δες», αναφέρθηκε στους δύο γάμους του αποκαλύπτοντας πως πραγματοποίησε το όνειρό του να κάνει τέσσερα παιδιά.

«Εγώ πάντα ήθελα να κάνω 4 παιδιά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα, το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό. Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Η Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία», είπε αρχικά.

«Τη Μαρινέλλα την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου στο Μ, από το μαμά. Εγώ και η Βίλλυ την έχουμε σαν μαμά», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[videopress nOMVAFcM]

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης