Έλενα Ψωμά: «Η Βίκυ Καγιά είχε έρθει στον Πρωινό Καφέ και είχαν απολυθεί οι πάντες»

Must Read

Η Έλενα Ψωμά είναι η make up artist των διάσημων και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love it» αναφέρθηκε στην συνεργασία της με ορισμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που βρίσκεται στο φετινό Survivor και με τον οποίο είχε πολύ φιλικές σχέσεις.

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, τώρα εντάξει έχουν περάσει και τα χρόνια που δεν έχω τίποτα προσωπικό, με τη Βάσια Λόη. Δεν αισθανόμουν ότι είχα επαφή με την κοπέλα, η χημεία μας δεν κούμπωνε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήταν η φοβερή σεζόν που ήταν Νίκος ΜουτσινάςΚατερίνα Ζαρίφη, ξεκινάει Δέσποινα ΚαμπούρηΓιώργος Λιανός, σταματάει, και συνεχίζει μετά Βίκυ Καγιά. Τη Βίκυ την ξέρω μόνο σαν μοντέλο, δεν ξέρω πώς είναι σαν συνεργάτης.

Θυμάμαι τότε που είχε έρθει στον Πρωινό Καφέ, είχαν απολυθεί οι πάντες και είχε πάρει δικό της team. Και ξαφνικά κάποιοι άνθρωποι έμειναν χωρίς δουλειά, που αυτό ήταν το μόνο που εμένα δεν μου άρεσε».

Όσον αφορά τον συνάδελφό της Κωνσταντίνο Εμμανουήλ παραδέχτηκε πως ενώ έχουν περάσει όμορφες στιγμές, εκείνος την έχει κάνει να κλάψει, καθώς δημιουργούσε ίντριγκες.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει από πρώην σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα είχε χειροδικήσει.

Όσον αφορά το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για ανθρώπους του θέατρου, η Έλενα Ψωμά αποκάλυψε πως είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν είχε πέσει στην αντίληψή της πως μπορεί να προβεί σε αυτά τα παραπτώματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This