Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Δε μου άρεσε αυτό που έκανε! Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής»

«Θύμωσα πάρα πολύ μαζί του»

Must Read

Στο φετινό Survivor αυτό που δεν λείπει σίγουρα είναι οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών. αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η άσεμνη ατάκα που ξεστόμισε με αποτέλεσμα να κάνει την Ασημίνα έξαλλη.

«Όταν έχασα και έπαιξα με έναν άντρα στο flag race, βγήκαν και είπαν ‘κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α*****α έχεις’. Ήρθε ο Άρης και μου ορκίστηκε ότι δεν ειπώθηκε, αλλά, επειδή για τον ίδιο λόγο κι εγώ είχα ορκιστεί και δε με πίστευαν, δεν πιστεύω κανέναν. Έπαιζα απέναντι σε έναν πολύ καλό παίκτη, δεν έφερα το αποτέλεσμα που έπρεπε για την ομάδα μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισα το στόμα μου, δε μίλησα και άφησα αυτήν την εικόνα να μιλήσει από μόνη της», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια του reality επιβίωσης.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, η οποία μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», εξέφρασε την ενόχλησή της για τα όσα ειπώθηκαν από τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο νιώθει ικανοποιημένη που ζήτησε συγνώμη.

«Το αποδέχθηκε και ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη… Εμένα προσωπικά με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που είπε ο Άρης. Θύμωσα πάρα πολύ μαζί του. Και μένα δε μου άρεσε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένας τραυματισμός τεντώνει την ψυχολογία σου και τα νεύρα σου.

Δε το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αυτό. Τουλάχιστον, είδα ότι ζήτησε συγγνώμη και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του στιγμιοτύπου ήταν με το κεφάλι κάτω. Δε προσπάθησε ούτε να το ρίξει αλλού, ούτε να πει ότι δεν έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This