Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, φταις εσύ…»

«Δούλευα σε φορτηγό, έχω δουλέψει σαν σερβιτόρος, μπάρμαν, δημόσιες σχέσεις και ως μοντέλο»

Must Read

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βγήκε στο μεροκάματο από μικρή ηλικία κάνοντας διάφορες δουλειές. Σε ηλικία μόλις 14 ετών σπούδαζε και δούλευε παράλληλα στην Πάτρα, ενώ μετά την ενηλικίωσή του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα.

Το 2009 όμως ήταν η χρονιά που αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποκριτική. Όλα ξεκίνησαν την περίοδο που εργαζόταν ως υδραυλικός σε οικοδομή και ένας φίλος και του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» ως βοηθητικός ηθοποιός για δύο επεισόδια.

Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε τελικά στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός. Παράλληλα με τις σπουδές του ως ηθοποιός εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.

Για τις δουλειές που έκανε πριν πάρει την απόφαση να γίνει ηθοποιός μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας ότι: «Έχω τελειώσει θερμοϋδραυλικός και φτιάχναμε ένα κτίριο με λαμαρίνες και εξαερισμούς πριν μπω στην υποκριτική. Ήρθε μια πρόταση από έναν φίλο μου να πάω να κάνω κάπου τον κομπάρσο και έτσι ξεκίνησα. Μετά είδα ότι μου αρέσει, πήγα στη σχολή και ήρθαν όλα τα υπόλοιπα».

«Ο πατέρας μου είχε φορτηγό, δούλευα σε φορτηγό, έχω δουλέψει σαν σερβιτόρος, μπάρμαν, δημόσιες σχέσεις. Σερβιτόρος από κλαρίνα μέχρι μπουζούκια, δηλαδή τα πάντα έχω κάνει. Πολύ παλιά είχα κάνει και κάποιες φωτογραφίσεις σαν μοντέλο ενώ είχα πάει και δυο φορές σε επιδείξεις του Ασλάνη και του Αποστολόπουλου», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις περιόδους που έμεινε απλήρωτος. «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Υπήρχε μια τάση στην Ελλάδα να ζητάς σαν δανεικά τα δεδουλευμένα σου οπότε ναι, έχω υπάρξει και γω αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει από όλους αυτό. Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, φταις εσύ που αντί να βλέπεις τις πράξεις του ακούς τα λόγια του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This