Η Αλεξάνδρου προτάσσει τα στήθη της για τον Κωνσταντίνο του «Survivor»

Η Μαρία Αλεξάνδρου ξεσπά για το «άγριο bullying» που δέχεται στο «Survivor» ο καλός της φίλος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Must Read

Για «άγριο bullying» στον καλό της φίλο και δημοφιλή makeup artist Κωνσταντίνο Εμμανουήλ από τους συμπαίκτες του στο «Survivor» κάνει λόγο η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Είναι ντροπή τους που του συμπεριφέρονται τόσο χυδαία!» ξεσπά μέσω της «Espresso» η sexy τηλεπερσόνα και show woman. «Ο Κωνσταντίνος τούς κάνει χάρη που ασχολείται μαζί τους, γιατί όλοι αυτοί εκεί πέρα διψάνε για δημοσιότητα για να πάρουν τα πάνω τους στη showbiz, ενώ εκείνος έχει πίσω του μια καριέρα χρόνων. Δεν συγκρίνονται τα μεγέθη… Ούτε σε δέκα ζωές δεν θα καταφέρουν αυτά τα άγνωστα μούτρα που έχουν μαζευτεί στον Αγιο Δομίνικο να κάνουν την επιτυχία που έχει κάνει στη ζωή του ο Κωνσταντίνος» αναφέρει η Μαρία, συμπληρώνοντας πως έκανε λάθος ο makeup artist που πήρε μέρος στο άγριο reality του Σκάι. «Μεγάλο λάθος! Δεν το είχε καμία ανάγκη! Όπως δεν έχει ανάγκη και να του μιλάνε με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο, να του κάνουν επιθέσεις χωρίς λόγο, να τον προσβάλλουν και να του συμπεριφέρονται με τόσο μεγάλη χυδαιότητα. Αυτό λέγεται άγριο bullying και αυτό ακριβώς κάνουν στον Κωνσταντίνο οι συμπαίκτες του. Οι άνθρωποι ψάχνουν για δημοσιότητα. Για όλη αυτή την προκατάληψη προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου μόνο μια λέξη έχω να πω: ΝΤΡΟΠΗ» λέει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σε ερώτησή μας πώς εξηγεί το γεγονός ότι είναι όλοι οι Μαχητές εναντίον του φίλου της, η ίδια είναι σαφής στους ισχυρισμούς της: «Τώρα που ο πραγματικός διάσημος μπήκε στους Μπλε δεν το άντεξαν – τους… κάθισε βαρύ. Σίγουρα υπάρχει ζήλια για τη δημοτικότητά του. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι φίλος μου χρόνια και διακρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Μπορείς να το πεις και μειονέκτημα αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του, αλλά για μένα είναι πλεονέκτημα το ότι λέει αυτό που πιστεύει κάθε φορά». Όσο για τις αντιδράσεις του στις επιθέσεις που δέχεται, η Μαρία τον δικαιολογεί. «Αφού δέχεται όλη αυτή την κακία τι να κάνει; Να μην αντιδράσει; Να δεχτεί έτσι απλά το άγριο bullying; Τους λέει την αλήθεια κατάμουτρα κι αυτό είναι που δεν αντέχουν» σχολιάζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This