Μαρία Καλάβρια: Τηλεοπτικό άδειασμα στον πρώην της

Αποκάλυψη για κάτι καινούργιο στην TV αλλά κουβέντα για τη διαμάχη με τον Φάις

Must Read

Ξεκουράζεται, απολαμβάνει τον εαυτό της και τα σπορ και παράλληλα ετοιμάζει κάτι για την τηλεόραση! Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καλάβρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη της δικαστικής διαμάχης που μαίνεται ανάμεσα στην ίδια και στον πρώην σύζυγό της με αφορμή ένα ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό. Το πρώην μοντέλο, το οποίο ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον επιχειρηματία μέσα σε έξι μήνες το 1997, μίλησε on camera εφ’ όλης της ύλης, αφήνοντας όμως εκτός τα 15.000.000 ευρώ που διεκδικεί τώρα από εκείνον.

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω» ανέφερε η 51χρονη γυναίκα όταν ρωτήθηκε σε τι φάση βρίσκεται αυτήν την εποχή. «Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά» αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και tips ομορφιάς, εξηγώντας πώς διατηρείται τόσο λαμπερή και σε εξαιρετική φόρμα. «Το πρωί παίρνω παγάκια και τα βάζω στο πρόσωπό μου» είπε και συνέχισε: «Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω, απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική. Όταν έμεινα έγκυος, έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό, πήρα 25 κιλά».

Μιλώντας γενικά για τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Σάμι Φάις, η Μαρία Καλάβρια σημείωσε: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτόν τον γάμο». Όσο για τις σχέσεις που έκανε μετά το διαζύγιό της, όπως με τον νεότερό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, σχολίασε πως δεν κρύβεται στα προσωπικά της. «Δεν λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά μου, στον γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή. Δεν θα σου πω “όχι” στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: “Είμαι όμορφος, έχω τρία αυτοκίνητα, χρήματα και είμαι καλός εραστής”» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν εμμονικό θαυμαστή της. «Είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει» αποκάλυψε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Καλάβρια ζητά με αγωγή της να της καταβληθούν 15.543.563 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 1/3 της επαύξησης της περιουσίας του επιχειρηματία, που κατά την ίδια έφτασε τα 46.630.690 ευρώ κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ωστόσο, η πλευρά του Σάμι Φάις υποστηρίζει ότι η περιουσία του όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά μειώθηκε κατά ποσοστό που αγγίζει το 70% και από τα 100.000.000 ευρώ έπεσε στα 30.000.000 ευρώ. Παρότι έγιναν αρκετές προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στους δύο πρώην, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This