Πάλι νικητής ο Δάκης! Πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν

Must Read

Λαχτάρισε όλους όσους τον αγάπησαν στην 50χρονη πορεία του η νέα περιπέτεια υγείας που είχε ο δημοφιλής ερμηνευτής Δάκης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, προσπαθώντας να βγει νικητής σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Αμέσως μετά το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», το οποίο έκανε τον γύρο των ΜΜΕ, οι δικοί του άνθρωποι, που χειρίζονται τα social media που τον αφορούν, επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, ενώ παράλληλα έδωσαν και την είδηση της επιστροφής του σπουδαίου καλλιτέχνη στο σπίτι του. «Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο, όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» ήταν το δημόσιο μήνυμα προς τους θαυμαστές του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από το Πάσχα, όταν ο 78χρονος ερμηνευτής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο ύστερα από παρότρυνση των γιατρών του. Η καλοκαιρινή περιπέτεια που είχε με την υγεία του και το μικρόβιο το οποίο είχε προσβάλει τον οργανισμό του, παράλληλα με τις χημειοθεραπείες, έκαναν την υγεία του να είναι εύθραυστη.

Ο ίδιος, από τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021 έως και σήμερα, δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση φοβούμενος για την υγεία του, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κλονιστεί. Αμέσως μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους να αλλάξουν το σταθερό νούμερο του τηλεφώνου, μη θέλοντας να μιλήσει σχεδόν σε κανέναν, παρά μόνο σε πολύ οικεία πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται κοντά του και τον προσέχουν. Ήδη, πάντως, αμέσως μετά το χθεσινό δημοσίευμα της «Espresso» και το κινητό τηλέφωνο του σπουδαίου καλλιτέχνη είναι απενεργοποιημένο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This