Survivor: Πάρτι στο twitter μετά την απόφαση της Στέλλας να προτείνει τη Σοφιάννα ως υποψήφια για αποχώρηση

Η επικοινωνία Σοϊλέδη - Τάλα με δικούς τους ανθρώπους και η έκρηξη του Τάκη

Must Read

Η «βόμβα» που έριξε ο Γιώργος Λιανός για τον Αρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ σήκωσε… θύελλα αντιδράσεων στο twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να «δικάζουν» τον ποδοσφαιριστή και την «κλίκα» του και να δοξάσουν τη Στέλλα Ανδρεάδου για την απόφασή της να βγάλει στον… τάκο τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο «Survivor», ο παρουσιαστής μοίρασε ποινές στους δύο παίκτες της μπλε ομάδας, τον Αρη και τον Τάλα, γιατί -όπως είπε- κατάφεραν μέσω ενός ντόπιου να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Η αποκάλυψη έφερε τα πάνω κάτω, με τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί τον Αρη ότι ακούει τι λέει ο ίδιος στην κάμερα του reality και τα μετέφερε σε δικούς του, ώστε να τον στοχοποιήσουν.

Η ένταση στο συμβούλιο συνεχίστηκε και μετά την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που έχασε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Η παρέα του Αρη, που ο Τάκης αποκαλεί «συμμορία» και στην οποία ανήκουν οι Τάλα, Μαίη, Σοφιάννα και Μαρτίκας, λειτούργησε στρατηγικά και ψήφισε προς αποχώρηση τη Βρισηίδα, καθώς όλοι τους ήταν σίγουροι πως η Στέλλα, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, θα έβγαζε στον… τάκο τον πιο αδύναμο αγωνιστικά Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Η Στέλλα, ωστόσο, μίλησε για «πλεκτάνη» και «βρόμικο παιχνίδι» από την πλευρά τους και έδωσε το όνομα της Σοφιάννας προς αποχώρηση, κάνοντας τους χρήστες του twitter να πανηγυρίσουν.

Τα μηνύματα εναντίον της «κλίκας του Σοϊλέδη» κατέκλυσαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τα πρώτα spoiler λένε πως η Σοφιάννα θα αποχαιρετίσει τον Αγιο Δομίνικο. «Σας γλέντησε η Στέλλα! Στρατηγική θέλατε; Την πήρατε! Στο καλό… Παλτ-ιάννα» έγραψε ένας. «Σοφιάνννα, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά με το τηλεφώνημα του Αρη στην Ελλάδα τελείωσε ο ρόλος του στο φετινό “Survivor”» σημείωσε άλλος. «Σαν πολλά φάουλ μάζεψες Σοϊλέδη. Νομίζω ήρθε η ώρα να μαυρίσουμε τη συμμετοχή σου! Αποβολή τώρα!» σχολίασε ένας τρίτος, ενώ άλλος συμπλήρωσε: «Επικό πετσόκομμα από τον Τάκη. Ώρα να φεύγετε ένας ένας από τη συμμορία του Σοϊλέδη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This