Πληροφορία «βόμβα» της Soula Glamorous για γάμο Βανδή – Μπισμπίκη

Must Read

Γαμήλιο… μπουρλότο από τη Soula Glamorous. Η περιβόητη κουτσομπόλα του Instagram μετέδωσε τούτη τη φορά χαρμόσυνα μαντάτα. Μέσα από τρία stories που μοιράστηκε με τους περίπου 400.000 followers της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την πληροφορία, που, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, της ήρθε… από τα κεντρικά και θέλει τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να οδεύουν προς τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεύτερος γάμος μετά την καψούρα. Ελα έσκασε τώρα στα κεντρικά…» έγραψε η Soula στο πρώτο insta story που ανέβασε, το οποίο είχε τη μορφή κουίζ, αφού δεν αποκάλυπτε τα ονόματα των… μελλονύμφων.

«Ποια τραγουδίστρια, κριτής και τηλεπαρουσιάστρια, κάνει γάμο με ηθοποιό από τις “Αγριες μέλισσες” σύντομα;» αναρωτήθηκε η ίδια σε δεύτερο post, για να ξεκαθαρίσει τελικά το… τοπίο έπειτα από λίγη ώρα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της τραγουδίστριας και του ηθοποιού από το κοινό τους Πάσχα. «Και στα δικά μας!» ευχήθηκε η κουτσομπόλα του Instagram, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι που αφορούσαν τα προηγούμενα stories της είναι το συγκεκριμένο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Soula Glamorous συνήθως πέφτει μέσα στα gossip news που κοινοποιεί μέσω του λογαριασμού της. Παρ’ όλα αυτά, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια γι’ αυτό το θέμα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μην το κάνουν κιόλας, αν σχεδιάζουν στ’ αλήθεια να παντρευτούν σύντομα, γιατί σίγουρα δεν θα θέλουν δημοσιότητα σε μια τέτοια ξεχωριστή στιγμή. Πάντως, στο «Chart Show» του Σαββάτου, στο οποίο εμφανίστηκε και ο Μανώλης Κονταρός, με μια μαντινάδα του αναφέρθηκε στην επικείμενη… κουμπαριά του με το ζεύγος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This