Νέα «καρφιά» από Τάκη για τη σχέση Αρη – Σοφιάνας και τον γάμο του ποδοσφαιριστή με τη Μαρία Αντωνά

Must Read

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο «Survivor» ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Αρη Σοϊλέδη. Μετά την αποκάλυψη ότι ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τους κανόνες επικοινωνώντας μέσω του κινητού ενός ντόπιου με τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα, ο μισθοφόρος της μπλε ομάδας ξέσπασε εναντίον του.

«Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης!» ανέφερε αρχικά on camera στο επεισόδιο του reality που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης, «στολίζοντας» έτσι τον συμπαίκτη του. «Σου είπε η κοπέλα σου ότι βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και είπε αυτά που έκανες με τη Σοφιάνα. Ας μην τα έκανες αυτά που κάνατε με την… κολλητή σου και τα πήρε χαμπάρι ο Εμμανουήλ, να μην τα έβγαζε στη φόρα» συνέχισε ο Τάκης, αφήνοντας αιχμές για τον Αρη και τη Σοφιάνα.

«Είπες στον Εμμανουήλ: “Ξέρω τι έχεις πει και να τα διορθώσεις, γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει!”… Δεν ντρέπεται λιγάκι! Μιλάει συνέχεια για γάμο με την κοπέλα του έξω και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα» κατέληξε, φανερά εξοργισμένος, ο Καραγκούνιας, βάζοντας στον… χορό και την αρραβωνιαστικιά του Σοϊλέδη, τη Μαρία Αντωνά.

Η τελευταία, ωστόσο, χθες το πρωί, μέσω της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open, υπερασπίστηκε τον σύντροφο της. «Από την πρώτη μέρα που πήγε ο Αρης είναι πρόβλημα για τον Τάκη. Λογικό είναι να είναι πρόβλημα, πέντε στα πέντε είναι πολλές οι νίκες, Τάκη μου. Με ποιον τρόπο προσπαθεί δύο βδομάδες να τον ξεσκεπάσει; On camera; Στους παίκτες, στην παραγωγή; Πού υπήρξε ρουφιάνος; Κι εγώ έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομά μου στο παιχνίδι, αλλά δεν το σέβεται κανείς. Συνεχίζουν εκεί κάθε μέρα» τόνισε η Μαρία Αντωνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This