H Στικούδη χέρι χέρι με τον Σερίφη

Tο ερωτευμένο ζευγάρι, με ομοιόμορφο ντύσιμο σαν δίδυμα, για τσάρκα στο Αιγάλεω

Must Read

Χέρι χέρι (και… ασορτί στιλιστικά) εθεάθησαν στο Αιγάλεω η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις κοινές εμφανίσεις του μετά τη γέννηση του γιου τους, Βύρωνα, στο δυτικό προάστιο της Αθήνας.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, γνωστός και ως Dj Rico, ήταν μάλιστα παρόμοια ντυμένοι, κάτι που συνηθίζουν σε κάποιες από τις εξόδους τους.

Χαλαροί και ευδιάθετοι, δεν απέφυγαν τους φωτογράφους, δείχνοντας για ακόμα μια φορά με τις κινήσεις τους τη δυνατή σχέση που μοιράζονται εδώ και 13 χρόνια.

«Δεν είναι ωραίο να διατυμπανίζεις τον έρωτα δεξιά και αριστερά» σχολίασε πρόσφατα ο Βαγγέλης Σερίφης. Καλά τα είπε. Άλλωστε, «χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This