Κώστας Αρμενόπουλος: H συνεργασία on stage με τον βαρήκοο Βαγγέλη Μιστιλόγλου, που απέδωσε τραγούδια του στη νοηματική

Μελωδικό μεγαλείο ψυχής

Must Read

«Aγγιγμα ψυχής» στη σκηνή από τον Κώστα Αρμενόπουλο, με τον τραγουδιστή να τραγουδά και οι στίχοι του να αποδίδονται στη νοηματική γλώσσα για κωφούς! Πριν από λίγες ημέρες, ο ερμηνευτής εμφανίστηκε στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου έχοντας στο stage τον Βαγγέλη Μιστιλόγλου, που έχει βαρηκοΐα, κάνοντας απόδοση των τραγουδιών στη νοηματική γλώσσα για κωφούς που παρακολουθούσαν το live!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Μιλώντας στην «Εspresso» o τραγουδιστής εξηγεί την όμορφη πρωτοβουλία που πήρε, στηρίζοντας άτομα με ιδιαιτερότητες: «O στιχουργός των τραγουδιών μου Διονύσης Δηλές είναι φίλος με τον πατέρα του Βαγγέλη, ο οποίος άκουσε τα τραγούδια μου και του άρεσαν πολύ. Μου πρότεινε να αποδώσει στη νοηματική τα τραγούδια μου “Μα, εσύ αλλού” και “Να ταξιδεύω στο κορμί σου”, κάνοντας ένα πολύ όμορφο βίντεο που ανέβηκε στα social media και άρεσε πολύ. Επειδή έχω πολλά άτομα με ιδιαιτερότητες που με στηρίζουν και με ακολουθούν, αποφασίσαμε μαζί με τον Βαγγέλη να εμφανιστεί μαζί μου στη σκηνή, αποδίδοντας στη νοηματική γλώσσα κάποια από τα τραγούδια μου».

Στη συνέχεια μιλάει για το πόσο συγκινημένος ένιωσε πάνω στη σκηνή: «Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση βλέποντας αρχικά τον Βαγγέλη να το ζει και να το χαίρεται τόσο πολύ! Αλλά και το κοινό ενθουσιάστηκε και φορτίστηκε συναισθηματικά! Είναι πανέμορφο να βλέπεις ανθρώπους με τόσο μεγάλη ψυχική δύναμη να μεταδίδουν τα συναισθήματά τους σε όλους εμάς! Άτομα που μπορεί να έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες δείχνουν πολλή αγάπη και παθιάζονται όταν δημιουργούν, διότι δυστυχώς ακόμη και σήμερα στη χώρα μας είναι αποκλεισμένα από την κοινωνία. Σκεφτόμαστε να κάνουμε και άλλα live μαζί με τον Βαγγέλη, γιατί η μουσική και η ψυχαγωγία είναι για όλους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This