Δήμητρα Κωστάκη: «Δεν με έχουν καλέσει στο GNTM, γιατί καλούν μοντέλα που δεν έχουν κάνει διεθνή καριέρα»

Must Read

Η Δήμητρα Κωστάκη θεωρούταν ένα από τα πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του 90. Ωστόσο σε ηλικία 26 ετών αποφάσισε να σταματήσει το μόντελινγκ και να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήθελε να επικεντρωθεί στην οικογένειά που είχε δημιουργήσει με τον πρώτο της σύζυγο τον Ηλία Ζαρμπάλη.

Για την καριέρα της στο χώρο της μόδας, μίλησε το πρώην μοντέλο στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους την απέρριψαν από δουλειά.

«Με έχουν απορρίψει στο Παρίσι, σε υψηλή ραπτική, γιατί με θεωρούσαν χοντρή. Δεν θυμάμαι πόσα κιλά μου είχαν πει να χάσω. Εν τω μεταξύ, αν έχανα άλλα δύο κιλά θα πήγαινα νοσοκομείο», εξομολογήθηκε και σημείωσε: «Έχω δεχθεί τρομερό ανταγωνισμό. Στα φινάλε των show αν ήμουν εγώ με νυφικό, πάντα βρισκόμουν πίσω, δεν ήμουν ποτέ με τον σχεδιαστή, είχαν μπει άλλες δέκα μπροστά».

Στη συνέχεια σχολίασε το GNTM τονίζοντας πως είναι ένα καθαρά τηλεοπτικό πρότζεκτ, αφού οι συμμετέχουσες φαίνεται να μην έχω μάθει τα βασικά στοιχεία του μόντελινγκ, όπως είναι η πασαρέλα.

«Όταν είδα τις δοκιμασίες στο GNTM, είδα τις κοπέλες που τις είχαν βάλει να κάνουν πασαρέλα κάθετα προς τα κάτω, έκλεισα την τηλεόραση και δεν το ξαναείδα ποτέ. θεωρώ ότι με τον τρόπο που δουλεύουν δεν έχει μάθει κανένα από αυτά τα κορίτσια να κάνει καν πασαρέλα.

Δεν καταλαβαίνω εγώ αυτά τα κόνσεπτ, είναι καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους. Δε νομίζω ότι κάποιο από αυτά τα κορίτσια κάνει καριέρα επειδή κρεμάστηκε από την ταράτσα ή μπήκε σε μια πισίνα η οποία κουνιόταν και κόντευε να πέσει μέσα στην πισίνα.

Δεν με έχουν καλέσει να κάνω κάποιο guest, γιατί καλούν μοντέλα που δεν έχουν κάνει διεθνή καριέρα. Είναι μάλλον πολύ πιο ενημερωμένες από εμένα», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This