Σπύρος Μπιμπίλας: «42 χρόνια πριν κάναμε την επανάσταση μας! Το ιστορικό φιλί με τον καλό συνάδελφο και φίλο Γιώργο Κροντήρη»

«Μέρα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της τρανσοφοβίας αξίζει να το μνημονεύουμε…»

Must Read

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε αποκαλύψει πως αγαπάει τα άτομα του ίδιου φύλου, γεγονός το οποίο θεωρούσε ανέκαθεν φυσιολογικό. Ο γνωστός ηθοποιός είναι ενεργό μέλος της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, και μάχεται σθεναρά για τα δικαιώματα της κοινότητας αυτής.

Με αφορμή μάλιστα την χθεσινή ημέρα, που ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού και της τρανσοφοβίας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία όπου απεικονιζόταν εκείνος με τον εξίσου ηθοποιό Γιώργο Κροντήρη, να δίνουν το δεύτερο γκέι φιλί επί σκηνής, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι: «42 χρόνια πριν κάναμε την επανάσταση μας μέσα από ένα τολμηρό έργο που μιλούσε για την φύση των ανθρώπων και τα σκιρτήματα των νέων παιδιών που έβγαιναν μέσα από την ψυχή τους. Ένα από τα πρώτα gay έργα που ανέβηκαν στην Ελλάδα με μεγάλες τότε αντιδράσεις και μεγάλη επιτυχία. Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, Του εβραιοκαναδού Τζων Χέρμπερτ σε μετάφραση κ σκηνοθεσία του σπουδαίου Κωνσταντίνου Μάριου που έφυγε γρήγορα από κοντά μας. Μια φορά ξανανέβηκε για λίγο στο vault.

Στην φώτο το ιστορικό φιλί της παράστασης με τον καλό συνάδελφο και φίλο Γιώργο Κροντήρη (το πρώτο gay φιλί είχε δοθεί λίγο πριν σε παράσταση του Κολατου). ΣΗΜΕΡΑ, μέρα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της τρανσοφοβίας αξίζει να το μνημονεύουμε… Ήμασταν τότε πρωτοπόροι στην απελευθέρωση των ανθρώπων από τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This