Bollywood αλά ελληνικά! Η Σοφία Σπαντιδάκη μαγεύει τους Ινδούς

Η αγάπη για την Κρήτη και το μυστήριο με τον νεκρό ξάδερφό της

Must Read

Η Σοφία Σπαντιδάκη τα τελευταία χρόνια ζει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ινδία, καθώς είναι η μοναδική Ελληνίδα ηθοποιός που έχει παίξει σε ταινίες και βιντεοκλίπ του Bollywood. Τον τελευταίο καιρό, σε συνεργασία με τον πρώην υπουργό Επικρατείας της Ινδίας Bigender Goel, έχει αναλάβει την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού στη χώρα της Ασίας, με την ίδια -συν τοις άλλοις– να γίνεται πριν από λίγες ημέρες και εξώφυλλο σε ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά της Ινδίας.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

H Σοφία Σπαντιδάκη μίλησε στην «Espresso» για το όνειρο που ζει στην Ινδία, αλλά και για το εξώφυλλο στο «Perfect Woman». «Αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής, το οποίο πραγματοποιήθηκε. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο περιοδικό στην Ινδία, που κυκλοφορεί εδώ και είκοσι χρόνια. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη γιατί το “Perfect Woman” είχε εξώφυλλο πολύ σημαντικές γυναίκες της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Bollywood, όπως η Πριγιάνκα Τσόπρα (Miss Kosmos), η Κανγκάνα Ράνουτ και άλλες» μας λέει χαρακτηριστικά!

Η όμορφη ηθοποιός, μάλιστα, μιλάει και για τη συνεργασία της με τον πρώην υπουργό Επικρατείας της Ινδίας Bigender Goel με σκοπό τη διάδοση του ελληνικού και του ινδικού πολιτισμού. «Η συνεργασία και η συμφωνία μου με τον πρώην υπουργό Επικρατείας της Iνδίας Bigender Goel ήταν ένα μεγάλο όραμα ζωής. Η ένωση, δηλαδή, του ελληνικού και του ινδικού πολιτισμού.Τον Απρίλιο είχα προσκαλέσει τον υπουργό μαζί με τον κύριο Κρεμλή (σ.σ.: σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα περιβάλλοντος) για να παρουσιάσει το project του “Pythian Games” στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Γυρίσματα στην Ελλάδα

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο project, κάτι αντίστοιχο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αφορά την ένωση των δύο πολιτισμών μέσα από την εκπαίδευση, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τον αθλητισμό. Εμεινε μαζί μου στην Ελλάδα δέκα ημέρες και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα επιστρέψει τον Ιούλιο να εφαρμόσει το σχέδιό του» εξηγεί, ετοιμάζοντας παράλληλα και τις επόμενες καλλιτεχνικές της δράσεις στην Ινδία: «Αυτή τη στιγμή με πετυχαίνεις σε γυρίσματα. Πρόκειται για ένα ινδικό τραγούδι του αστέρα του Bollywood Αλταμας Φαρίντ. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στην Ελλάδα, πρωταγωνιστώ και εκτελώ την παραγωγή. Στη συνέχεια θα με δείτε σε μια ταινία που υπέγραψα στην Ινδία, στη “Father on sale”. Tα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη στο Λονδίνο και θα συνεχιστούν στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι όλες τις ταινίες που πρωταγωνιστώ στο Bollywood να τις φέρω στην Ελλάδα και στην Κρήτη, όπου είναι η πατρίδα μου και την αγαπώ πολύ».

Μαζί με τον πρώην υπουργό Επικρατείας της Ινδίας Bigender Goel

Η ίδια όμως μας είχε απασχολήσει πριν καιρό όχι μόνο για τα καλλιτεχνικά της, αλλά και για μια υπόθεση με αίμα και μυστήριο, όταν είχε βρεθεί νεκρός ο 33χρονος ξάδερφός της Ηλίας Σπαντιδάκης. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός, μέσω της «Espresso», φώναζε πως ο ξάδελφός της δεν είχε αυτοκτονήσει, όπως είχαν υποστηρίξει οι Αρχές, αλλά είχε πέσει θύμα δολοφονίας! Ο 33χρονος βενζινοπώλης στο Ρέθυμνο είχε βρεθεί νεκρός, με μια σφαίρα στο κεφάλι, στην αποθήκη του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρούσε στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Αρκαδίου, λίγο έξω από το χωριό Λούτρα.

Ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία, όμως από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του υποστήριζε, με σθένος, ότι ο 33χρονος δολοφονήθηκε. Μάλιστα, η Σοφία Σπαντιδάκη, που είναι εξαδέλφη του, αποκάλυψε ότι ο νιόπαντρος πρατηριούχος δεχόταν απειλές από έναν Ηρακλειώτη επιχειρηματία και ότι δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε σε ραντεβού θανάτου.

Με τον ξάδερφό της Ηλία Σπαντιδάκη

«Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τον εκβίαζαν. Μου είχε πει ότι είχε κάποιους διαπληκτισμούς με κάποιον επιχειρηματία από το Ηράκλειο, που τον εκβίαζε συνεχώς για οικονομικούς λόγους. Υπήρξε ένας πολύ έντονος καβγάς μεταξύ τους λίγο καιρό προτού βρεθεί νεκρός. Μάλιστα, είχαν και δικαστική διαμάχη με μηνύσεις. Το λάθος του Ηλία ήταν ότι είχε παιδική ψυχή και δεν πίστευε ποτέ ότι κάποιος θα έφτανε στο σημείο να τον σκοτώσει. Πλήρωσε την αθωότητά του» υποστήριξε.

Η Σοφία Σπαντιδάκη, μάλιστα, είχε δηλώσει πως ο άνδρας που συνάντησε τον Ηλία στο βενζινάδικο λίγο προτού βρεθεί νεκρός ήταν αυτός που τον δολοφόνησε κατ’ εντολήν του επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This