Κόνι Μεταξά: Bachelorette με… guest τη Φουρέιρα

Η κόρη του Λε-Πα ξεσηκώνει τη Σαντορίνη με τις φίλες της

Must Read

«Ζήλεψε» η Ελένη Φουρέιρα το bachelorette party διαρκείας που κάνει στις Κυκλάδες η Κόνι Μεταξά και βρήκε τρόπο να… συμμετάσχει κι αυτή, τουλάχιστον… εικονικά!

Η εκρηκτική κόρη του Λευτέρη Πανταζή πρόκειται, ως γνωστόν, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ολυμπιονίκη πολίστα σύντροφό της Μάριο Καπότση στις 9 Ιουλίου. Μάλιστα, ήταν η «Espresso» που αποκάλυψε πρώτη, πριν από καιρό, ότι το γαμήλιο μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης.

Καθώς είναι όλα του γάμου έτοιμα, λοιπόν, η μέλλουσα νύφη επέλεξε να κάνει το bachelorette party της στη Σαντορίνη με τη μαγευτική θέα και το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, όπου απολαμβάνει πλέον τις τελευταίες της ημέρες ως εργένισσα. Ημέρες ξεχωριστές, με κέφι, χορό, αλκοόλ, ήλιο και θάλασσα, που τις μοιράζεται με τις κολλητές της. Η ίδια δεν ξεχνά, φυσικά, τους followers της στο Instagram, όπου ανεβάζει καθημερινά stories με στιγμιότυπα από το bachelorette.

Σε ένα από αυτά δημοσίευσε μια φωτογραφία που οι φίλες της φορούν ολόσωμα ροζ μαγιό, με εκείνη ως νύφη να ξεχωρίζει μέσα στο δικό της λευκό, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό τούλινο πέπλο. Στο εν λόγω «κλικ» η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν κατάφερε να ακολουθήσει την παρέα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έκανε ένθεση τον εαυτό της. «Κάντε, καλέ, πιο κει, δεν χωράω» σχολίασε με χιούμορ επάνω στο post και συμπλήρωσε: «Τα νεύρα μου που δεν είμαι εκεί». Τότε η Κόνι Μεταξά τής απάντησε: «Ασε τη δουλειά και έλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This