Βαγγέλης Περρής: «Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει»

Must Read

Ιδιαίτερα καυστικός σε δηλώσεις του σχετικά με τα τηλεοπτικά δρώμενα υπήρξε για άλλη μία φορά ο Βαγγέλης Περρής, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την Ιωάννα Μαλέσκου και την αποχώρησή της από το κανάλι με το οποίο συνεργαζόταν.

«Στο πρωινό, για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου!», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Μάλιστα έκανε λόγο και για την Ιωάννα Μαλέσκου λέγοντας: «Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει. Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, για να τα παίρνει ο Μουτσινάς και να έχει και εκείνος επιτυχία. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη την επιτυχία. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται και δεν έχει πλέον πέραση».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Μάρκο Σεφερλή είπε πως, «ο τρόπος που κάνει τον «Εκατομμυριούχο», αρέσει σε όλους όσοι είναι εκεί, δεν φαίνεται απλώς από τα νούμερα. Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή, δεν θα τα επέλεγα για να γελάσω».

«Δεν είναι ταιριαστό να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το Love Island. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι από τα πιο ενδιαφέροντα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε μιλώντας αποκλειστικά στον Αρτ και το «Τι λες τώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This