Διάσημοι και vegan-ιστές

Σταρ που έχουν επιλέξει την αυστηρή χορτοφαγία και την αποχή από κρέας, ψάρια, γαλακτοκομικά, αβγά και μέλι

Must Read

Την ώρα που οι περισσότεροι στη χώρα μας ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν τον οβελία τιμώντας το πασχαλινό έθιμο, πασίγνωστοι σταρ θα ανατρίχιαζαν και μόνο στο θέαμα του σουβλισμένου αρνιού.

Κορυφαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, «βασίλισσες» της ποπ μουσικής, αλλά και καλλονές της πασαρέλας, από σεβασμό προς τα ζώα, έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τη vegan διατροφή, η οποία προβλέπει αυστηρή χορτοφαγία και ολοκληρωτική αποχή από το κρέας, τα ψάρια, τα μαλάκια, τα γαλακτοκομικά, τα αβγά, καθώς και το μέλι.

Η ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους, που υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των ζώων, αποκάλυψε στο «Vanity Fair» ότι δεν ακολουθεί απλά την αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, αλλά είναι και vegan ακτιβίστρια, καθώς δεν χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της αντικείμενα που κατασκευάζονται από ζωικά προϊόντα.

Επίσης, η τραγουδίστρια του «Dangerous Woman» Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε τον Νοέμβριο του 2018 ότι έγινε vegan.

Η Μπιγιονσέ, που έχει κερδίσει 23 βραβεία Grammy στη μουσική καριέρα της, έχει αποκαλύψει ότι δοκίμασε τη vegan διατροφή με τον σύζυγό της Τζέι Ζι, το 2013, και από τότε συνέχισαν να την ακολουθούν.

Η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα, από την άλλη, όχι μόνο ακολουθεί τις αρχές του vegan-ισμού, καθώς δεν τρώει αβγά, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά έχει πάει ένα βήμα πιο πέρα αποφεύγοντας και τα δημητριακά. Οπως δήλωσε στο «The Cut», ακολουθεί μια μακροβιοτική διατροφή, η οποία βασίζεται στην αρχαία κινεζική φιλοσοφία της εξισορρόπησης μεταξύ της γιν και της γιανγκ ενέργειας.

Ο υποψήφιος για Οσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Το παιχνίδι της μίμησης», Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος έγινε γνωστός παίζοντας τον σύγχρονο τηλεοπτικό Σέρλοκ Χολμς, πέρυσι ανακηρύχθηκε για την ηθική μεταχείριση των ζώων PETA ως «Ο πιο όμορφος vegan του 2018». Προ ημερών, μάλιστα, κατά την προώθηση της νέας ταινίας των «Avengers», ο Κάμπερμπατς αποκάλυψε ότι οφείλει το αψεγάδιαστο κορμί του στη vegan διατροφή.

Στη… λίστα επίσης Χέμσγουορθ, Χάρελσον, Πόρτμαν και Ζιζέλ 

Την ίδια διατροφική επιλογή έκανε και ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Hunger Games», Λίαμ Χέμσγουορθ, ακολουθώντας, όπως αποκάλυψε στο «Men’s Fitness», το παράδειγμα του ηθοποιού Γούντι Χάρελσον.

Η Νάταλι Πόρτμαν, που κέρδισε βραβείο Οσκαρ το 2009 με την ταινία «Μαύρος Κύκνος», όπως αποκάλυψε στα Environmental Media Awards, αποφάσισε να γίνει vegan πριν από οκτώ χρόνια, όταν έμαθε ότι η κατανάλωση ζωικών προϊόντων επιβαρύνει σοβαρά το περιβάλλον. Τέλος, το μοντέλο Ζιζέλ Μπίνχεν όχι μόνο ακολουθεί την αυστηρή χορτοφαγία, αλλά, όπως είπε στο αμερικανικό περιοδικό «People», μεγαλώνει τα παιδιά της μαθαίνοντάς τους να σέβονται τα ζώα και το περιβάλλον. «Τη λατρεύουμε (σ.σ.: την αυστηρή χορτοφαγία)… Δεν είναι καλή μόνο για την υγεία, αλλά κάνει καλό και στον πλανήτη» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This