Τρυφερά στιγμιότυπα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον σύντροφό της – Είχε παίξει στο «Κωνσταντίνου κι Ελένης»

Το ζευγάρι χαμογελάει ευτυχισμένο

Must Read

Τρυφερές φωτογραφίες με τη σύντροφό του και επικεφαλής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης.

Η μαχόμενη δικηγόρος και πολιτικός φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια έχει παραδεχτεί τον δεσμό της με τον ηθοποιό, από το 2020.

Στις ελάχιστες κοινές φωτογραφίες του, το ζευγάρι χαμογελάει ευτυχισμένο. Μάλιστα, ο Διαμαντής Καραναστάσης δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα φωτογραφία τους από εξόρμηση που έκαναν στο Λαγονήσι. «Πήγα να βγω σκληρός αλλά πάλι δεν έκατσε…» σχολίασε με χιούμορ ο ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο Διαμαντής Καραναστάσης έχει λάβει μέρος σε πολλές αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου υποδύθηκε τον γιατρό.

https://youtu.be/CWUj1JhhsWU

«Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα» είχε δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Open.

Γνωρίστηκαν την περίοδο του δημοψηφίσματος. «Της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της. Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This