Λάκης Γαβαλάς: «Οι εκπομπές χρησιμοποιούν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν πιόνι, κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα»

Must Read

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς σχετικά με τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα αλλά και για την δήλωση που είχε κάνει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία είχε αποκαλέσει πιόνι. Παράλληλα,εξήγησε και την άρνησή του να ξαναπάει στη Μύκονο!

«Η ηλικία είναι ένας αριθμός που σου δίνει γνώση, ανάγκη να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις ικανότητές του και τις βλακείες του», είπε ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας που κλείνει αυτές τις ημέρες τα 70 και συνέχισε:

«Κάτι θα κάτσει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με το My Style Rocks. Ανήκω στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks, αν κάτι άλλο με κάνει πιο ευτυχισμένο και μου δώσουν και αυτά που μου αντιστοιχούν, γιατί όχι; Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM, νομίζω όμως ότι έχει κλείσει ήδη η ομάδα».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα»

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε και στην δήλωση που είχε κάνει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Φάγαμε μαζί με τα κορίτσια, την Ηλιάνα και την Έλενα Χριστοπούλου. Εγώ είπα για την ακρίβεια είπα ότι οι εκπομπές τη χρησιμοποιούν σαν πιόνι την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα. Θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες, και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη», συνέχισε σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αναφερόμενος, τέλος, στη δήλωσή του ότι δε θα ξαναπάει στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Πήγα και θα ξαναπάω μόνο για δουλειά στη Μύκονο. Ο δήμαρχος της Μυκόνου είπε ότι μιλάω άσχημα για το νησί, αλλά δεν ισχύει. Είμαι πια μεγάλος για να αντέξω το στρες του νησιού». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This