Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ιερόδουλη τη μάνα μου! Με έφτυνε και με κλώτσησε»

«Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου»

Must Read

Ένας από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες που πέρασε από το φετινό Survivor είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο μισθοφόρος του φετινού reality επιβίωσης είχε δημιουργήσει πολλές αντιπαλότητες. Μία από αυτές ήταν και ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος έχει αποκαλύψει πως τον απείλησε.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν ήρθε σε αντιπαράθεση μόνο με τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, αφού όπως ισχυρίστηκε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, έχει υποστεί κι εκείνος άσχημη συμπεριφορά από τον πρώην συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου. Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight. Με έβριζαν πολύ άσχημα.

Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη. Είπα κάποια στιγμή στην παραγωγή ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ιερόδουλη τη μάνα μου. Η μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δυο παιδιά στην κοιλιά, εμένα και τον αδερφό μου, μας γέννησε ένα μήνα μετά. Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη, όπου η γειτονιά μας έφερνε φαγητό και πιάνουν αυτοί στο στόμα τους τη μάνα μου»

«Ο Τάκης μιλάγαμε και με κλώτσαγε. Σηκωνόταν και ερχόταν πάνω από το πρόσωπό μου. Με έφτυνε καθώς μίλαγε και έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε. Τραμπουκισμοί πάρα πολλοί», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.




Ξαφνικά όμως ο γνωστός make up artist «γύρισε την μπιφτέκα» και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram δήλωσε πως ο Τάκης Καραγκούνιας δεν τον κλώτσησε αλλά τον έσπρωξε. Όσον αφορά το bullying που βίωσε από τους συμπαίκτες του, υποστήριξε πως ήταν απλά… «εντάσεις» και «παρεξηγήσεις» οι οποίες λύθηκαν.

«Πάμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, διότι μόλις έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και θα ήθελα να πω ότι κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν ήδη παρεξηγηθεί, έχουν ανακυκλωθεί από πολύ μεγάλα site. Θα ήθελα, λοιπόν, να πω ότι μέσα σε ένα reality υπάρχουν εντάσεις, εντάσεις όμως που εμείς οι παίκτες τα βρίσκουμε μεταξύ μας, εντάσεις που είναι λογικές με όλα αυτά που περνάμε.

Δεν είπα τίποτα το οποίο δεν έχει παιχτεί σε κάποιο επεισόδιο του Survivor. Είπα ότι είχα εντάσεις με τον Τάκη, τα οποία τα έχετε δει όλοι, τα έχουμε παίξει και στο συμβούλιο. Είπα ότι είχα ένα σπρώξιμο με τον Τάκη, το οποίο θεωρήθηκε ότι με χτύπησε ο Τάκης. Καμία σχέση, ήταν παρεξήγηση αυτό και είπα κάποια πράγματα τα οποία οτιδήποτε είπα έχουν παιχτεί τηλεοπτικά, η παραγωγή τα γνωρίζει και δεν είναι κάτι που μπορεί να πάρει τόσο μεγάλες τηλεοπτικές διαστάσεις.

Για να κλείσουμε το θέμα, να σας πω ότι δεν υφίσταται σωματική βία. Υπήρξε ένα σπρώξιμο το οποίο έπαιξαν οι κάμερες και το έλυσα μετά με τον συγκεκριμένο παίκτη τον Τάκη. Υπήρχαν εντάσεις όπως με τον Σπύρο και τον Τάκη, όπου στην ένωση μου ζήτησαν συγγνώμη, ανακάλεσαν στο συμβούλιο, ανακάλεσα κι εγώ και είναι όλα καλά.

Θα ήθελα να σας πω με το χέρι στην καρδιά, με πάρα πολλή αλήθεια και πάρα πολλή αγάπη ότι η παραγωγή του Survivor ήταν πράγματα που τα λύσαμε μεταξύ μας και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα ήθελα να μείνω εδώ και να πω ότι καμιά φορά μια κουβέντα την παίρνουν και την μεγαλοποιούν. Είναι όλα μια χαρά».

Μετά από αυτό το «ξεκαθάρισμα» κάποιος πονηρός θα μπορούσε να σκεφτεί πως η παραγωγή του Survivor τον επέπληξε για όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου

https://www.youtube.com/watch?v=Mkl5bIuNvKE&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This