Τρανός για την σύλληψη του: «Γιατί να στενοχωρηθώ, αφού δεν πυροβόλησα κανέναν;»

«Μια χαρά είμαι, συνεχίζω τη ζωή μου»

Must Read

Για οπλοκατοχή συνελήφθη ο τράπερ Trannos πριν λίγες ημέρες και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο. Ο ίδιος ωστόσο ισχυρίστηκε πως δεν ήταν δικό του το όπλο αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο.

Η εμπειρία αυτή δεν του έγινε μάθημα καθώς πριν λίγες ημέρες προκάλεσε με το βίντεο που ανάρτησε στα social media στο οποίο φαίνεται να οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Για την περιπέτεια με την αστυνομία μίλησε ο Trannos στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μια χαρά είμαι, συνεχίζω τη ζωή μου όπως πρέπει και όπως ήμουν. Έχει γίνει δικαστήριο, έχω φάει την ποινή μου, μια χαρά όλα. 10 μήνες για 3 χρόνια; Δεν ξέρω καν! Ο δικηγόρος ξέρει. Με τι να στενοχωρηθώ;  Γιατί να στενοχωρηθώ, αφού δεν πυροβόλησα κανέναν;».

«Τι να μετανιώσω; Δεν ήταν δικό μου το πιστόλι. Το όπλο ήταν πάνω μου για ένα video clip», πρόσθεσε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This