Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση και προσφέρει στιγμές άπειρου κάλλους

Must Read

Τη νέα του παράσταση ετοιμάζει ο Τάκης Ζαχαράτος και την τιμητική τους αυτήν την φορά έχουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση.

Ο αγαπημένος show man θα υποδυθεί το ερωτευμένο ζευγάρι και μας έδωσε μία γεύση από τη νέα του σατιρική παράσταση μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Έτσι λοιπόν ο γνωστός κωμικός έστειλε ένα βίντεο στην Μπέττυ Μαγγίρα ένα βίντεο ως Μαυρίκιος και Ιλάειρα, όπου ζητούσε από την παρουσιάστρια να γίνει η κουμπάρα τους.




Ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για την παράσταση «Έλα μέσα στην αγκαλιά μου», και μιμήθηκε τους παρουσιαστές της εκπομπής ενώ ζήτησε και από την Κατερίνα Καινούργιου να γίνει κουμπάρα στον «γάμο του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας».




Στην συνέχεια η εκπομπή του έκανε μία έκπληξη… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του και τον προσκάλεσαν στον γάμο τους.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This